Bevingede biler: biler til å ta av …

Med dører som kan åpnes som vingerMed dører som kan åpnes som vingerMed dører som kan åpnes som vingerMed dører som kan åpnes som vinger

Er de tingene som du forteller klassekameratene og de er ikke antatt: "mens du er på ferie, vi stoppet ved Puerto Banus og der så jeg en sportsbil med en dører som åpnes opp ". Hva dører Ja de hadde sett i de samlinger av kort å spille i gården, det var vanskelig at jeg hadde sett, men det kan være.

Gjennom historien har det vært mange biler har holdt "vinger" eller dører som åpner opp. Takket være dette kan du skrive Lamborghini Countach eller på internett og, sikkert, finne hvor rik (eller hotelltjener) tok fordel av disse saksedører til backtrack på en akrobatisk holdning.

Har du sittet på en coupé stor? Har du sett hvor langt er døren og den enorme plassen du trenger å åpne? Fordi selv da tilgang til baksetet er enkel og som noen park ved siden av deg, blir vanskelig selv tilgang til forsetene. Har du lagt merke til hvor du må kaste og hva veier å lukke riktig? Det er verdsatt at vinduene litt ned automatisk fordi de fleste av dem har ingen ramme. Ideen er desenclavarla på overnattingsstedet ditt i taket, som passer og hindrer dem å komme ut i høy hastighet, men også bidrar luft å unnslippe, og legge til rette for nedleggelse. En annen av de mest geniale løsninger kan bli funnet i Renault Avantime, et deformerbart parallellogram i sin leddforbindelse med beveger seg parallelt med kroppen når den åpnes, før dreining og åpning på vanlig måte. Det geniale åpningen var raus, men ga mange hodepine i de første enheter av sin korte karriere, vil det ta tid før de møtes igjen noe.

Lamborghini Countachbare geni en stylist har gjort en eksotiske dører vedlikeholdende en merkevare. Det geniale var Gandini. den dører, den "av gaffel". Brand, Lamborghini. Nøyaktig den bilen jeg så i Marbella.

Siden det er vanskelig å velge de mest spektakulære biler i historien med åpning systemet dører som åpner opp, Her er en samling som vi anslår mer representative i tidligere historie i nåtid. Hvilken velger du?

Mercedes 300 SL: Så tilbringe 60 år ... og mer

De måkevingedører ga kallenavnet til Pioneer Mercedes 300 SL. De er ikke i dagens AMG GT, Selv om det utvunnede SLS med en pyroteknisk innretning "breaking" hengslene for å evakuere bilen roll-over.

Carabo Bertone, den første med saksedører

den Bertone prototype Carabo, basert Alfa Romeo, skjer for å være den første bilen med en åpning oppover og fremover. den Lamborghini Countach Den innviet i en road bil.

laferrariLaferrari: type dører élitro

En åpning og Coleoptera, med en skrå akse, forankring og tak søyle, er en klassiker for å få tilgang til sport. Hvis en Enzo dører invadere bunnskinnen i den laferrari omfatte pneumatiske rør.

Lincoln Navigator Konsept: med vinger og trapper ...

Jeg kan huske en Range Rover, men med denne trappen på Lincoln Navigator Concept Det ser ut som en yacht. Plassert på dørstokken, bevarer bare tak cutout høytidelighet og verdighet ved inngåelse. Selvfølgelig vil de ikke passere konseptet.

BMW Z1: Loft stiger på at BMW Z1

pioner 1988 med elektriske porter ned, concealable på side ... men ingen etterfølgere. Bulk laterale skuff side ga sikkerhet og fornemmelser rulle ned dører sjokk.

Volvo YCC: Winged veldig "kvinne"...

prototypen Volvo YCC 2004 Han hadde mange særegenheter. Den noticiada var at prosjektet initiativ, beslutninger og mål kunden selv, alle reiste seg og er designet av og for kvinner. "Billedlig iført bukser"Løsningen for dørene var uunngåelig.

Volvo YCC ConceptTesla X: en dør, to rader

Fordørene Tesla Model X er konvensjonelle. Ikke å se ut som en limousine, Gullwing velger å gå den andre ... og tredje rad. Dette er nøkkelen. Ikke så mye forgjeves å forlate, men stort kutt i taket som gjør det mulig å legge inn nesten stående å sitte på steder seks og syv.

i Tesla X, den motorisering av portene Det er nesten helt nødvendig, på grunn av deres vekt. For å åpne, kan det være nok tradisjonelle luft våren, men overvinne sin motstand mot gjen lukking (lukke porten forestille sitter i et sete) krever slippe og ta med til en hjulpet av sin egen vekt.

Ment å forbedre tilgang dører Tesla X (Den måler 1,62 meter høye, men du må legge til ytterligere 73,6 cm over døren) trenger mye plass sidelengs og oppover, som er utformet med en mellomliggende bend (derav navnet, "falk dører") Å parkere ved siden av andre biler og innendørs. Sensorer beregne optimale kinematikk under drift, sier de kan kjøre med en avstand på 0,35 cm med neste bil.

En Mini med vinger som dører? Ja, i april "Fool dag"

1. april-dagen for de hellige Innocents i den angelsaksiske kulturen Mini Mini overrasket med en svært photoshop ... resultatet? En Mini med ulike transformasjoner, som inkluderte noen slående dører som åpnes opp.