Den sporty familie

Den sporty familieDen sporty familieDen sporty familieDen sporty familie

Audi RS2Jeg sier ikke at det var det første, men som fungerer som en stimulerende i vår tid for denne type bil. Jeg mener Audi RS2, det 80 Avant forrige århundre, der Audi, med Porsche stake, Han fusjonerte to tilnærminger til radikalt annerledes bil ... men til slutt kombineres. Etter forsvinningen av 80 og ankomsten av hans erstatning A4, i alle generasjoner du ikke har gått glipp av deres respektive variant RS4 Avant.

Audi RS4

Audi RS4den RS4 Avant skremmer våre dager, spesielt hvis du tenker i motorrommet fortsatt er vert for en 4.2 V8 atmosfærisk stor blokk 450 hk. Endringen er en 7-trinns dobbel clutch modus Lanseringen-Control. Selvfølgelig, det har firehjulsdrift. I alt for stoppeklokken 4,4 sekunder å nå 100 km / t fra 0. Det er mange superbiler til nådeløst å slå ... og bevaring 5 steder og en fleksibel bagasjerom med et minimum kapasitet 490 liter. Hvor mange familier ønsker det.

Audi RS6

Audi RS6Hvis du er for liten, har du en RS6 i større målestokk. Grunnflaten er A6 Avant og i så fall har en 4.0 V8 Turbo stand til å utvikle 560 hk. Vi snakker om en strøm av spesialiserte superbil elite. Denne endringen er dreiemomentomformer og 8 hastighet sum. den trekkraft quattro, Selvfølgelig, for å kanalisere en stratosfærisk kraftutfoldelse som fører til 100 km / t den RS6 i 3,9 sekunder. i 556 liter boot Du må lagre det du ønsker.

Mercedes E 63 Estate

Mercedes E63 AMGGanske nylig, menn AMG De har også lyst til å gå gale, og har replikert den RS Avant. på Mercedes E 4Matic Estate, har utviklet to versjoner, de 63 og 63 AMG AMG S Model. Både montert en utrolig motor 5,5 Turbo V8, 557 hk og 585 første sekund, men fremfor alt, 73,4 mkg og 81,6 mkg henholdsvis (71,4 mkg RS6). den automatisk endring-sekvensiell Den har en multiplate clutch og 7 hastigheter. hastighet 0 til henholdsvis 100 km / t på 3,8 og 3,7 sekunder,. Hulen som tar sikte bagasjerom kuber 695 liter... nivået Flerbruks største markedet.

XFR-S Sportbreak

XFR-S SportbreakTyske eksperter, går vi til ikke mindre spesialist Britisk produsent Jaguar. den ekstrem preparat (R-S) definerende merke av den store katten, det har også ført til hans familie sedan XF Sportbrake. rival av RS6 og E 63 AMG Estate, den XFR-S Sporbreak i spørsmålet er en meget respektabel bil på alle måter, ikke bare for sin utsøkte image og mekanikk. Den har en blokk 5.0 V8 kompressormatet utvikle 550 hk og endringen er anerkjent ZF momentomformeren 8 hastighet. Akselererer fra 0 til 100 km / t i 4,8 sekunder... men husk at i forhold til sine konkurrenter, tør å overføre slik makt bare gjennom dets bakre aksel. Du har også 550 liter boot til din disposisjon.

Volvo V60 Polestar

Volvo V60 PolestarKanskje vet du dem alle, men absolutt ikke som jeg vil beskrive nedenfor: Volvo V60 Polestar. Polestar er et selskap grunnlagt i samarbeid med egen volvo slutten av forrige århundre for å bringe merkevare sports programmer. Med erfaringene mesterskapet i å konkurrere med volvo, Polestar Homologe forberedelsene til gate versjoner. Og dermed denne dyrebare salt V60 Polestar. har T6-motoren merkevaren, 6 sylindret Online plassert på tvers av 3 liter og turbo. den trekkraft dette er integrert ved et system Haldex, også egnet for Polestar. den endring dette er automatisk momentomformer konto 6-trinns. det tar 4,9 sekunder å nå 100 km / t og dens bagasjerom vises 430 liter. bare Canada, USA, Japan, Nederland, Sveits, Storbritannia og selvfølgelig Sverige, De kan nyte denne helt spesielle V60.

Seat Leon Cupra ST

Seat Leon Cupra STOg for noen dager siden, legger til tilbudet Seat med Leon ST Cupra. Definitivt, denne generasjonen Leon er den mest produktive i sin historie. Antallet kroppen varianter er større enn noensinne, samt versjoner Cupra. den ST Cupra motorfestene 2,0 TSi 280 hk. Overfører sin kraft til forhjulene, som innbefatter en effektiv autoblocante dannet av et sett av skiver signering Haldex, eller gjennom en boks 6-trinns manuell eller DSG 7. Hvis du tror noen idretter, kan du legge til ytelse Pack, Det er herunder elementer (felger, dekk og bremser) som homologert Seat å komme på det tidspunkt Nurburgring posten med Leon SC Cupra, som forhjulsdriften Serie raskere. sum 587 liter boot hans sportsånd.