Pagani Huayra BC, Pagani hyllest til sin venn Benny Caiola

Pagani Huayra BC: et super på 789 hk og 1,218 kgPagani Huayra BC: et super på 789 hk og 1,218 kgPagani Huayra BC: et super på 789 hk og 1,218 kgPagani Huayra BC: et super på 789 hk og 1,218 kg

En stund nå de hørte rykter om at Pagani Han forberedte en vri på hans utro Huayra, en spektakulær racing bilmotor Biturbo 6,0 V12 730 hk og 1000 Nm... for veiing 1.350 kilo. Jeg ville hedre hans venn og første kunde, som historien om denne argentinske avgjøres i Modena, Italia, Benny Caiola, som tar sine initialer å nevne dette Pagani Huayra BC. bare produksjon 20 enheter og de sier de er alle selges.

motoren Pagani Huayra BC kommer fra Mercedes-AMG. Arbeidet som er gjort på en slik blokk 12 sylinderen Det har satt strøm 789 hk og 1098 Nm av moment. Men kanskje det mest spektakulære er ikke hva du tjener, men hva du taper. Pagani Han har oppnådd 132 kilo nedre den Huayra, en bil allerede ja "anorektisk", som strømmer på aluminium og fiber av karbon hovedsak. Pagani Han sier at han brukte en ny type karbonfiber, det i uttalelsen, til en 50 prosent lettere og 20 prosent mer motstandsdyktig enn konvensjonell fiber.

ny felger smidde 9 kilo mer lett i Pagani Huayra BC Den har klart å senke en viktig vekt ikke suspendert. den eksossystem av titan subtraksjon andre 7,1 kilo. av suspensjon armer sies å bruke annen aluminium. En rabatt vekt legger også lavere motstandskoeffisient, med designoptimaliseringer i alle karosseriplater unntatt taket.

en annen mekanisk juvel i Pagani Huayra BC er din girspake. Dette er en ny generasjon robotisert manuell girkasse 7-trinns produsert av spesialist XTRAC. den synchronizers de er fiber av karbon og drive elektro. Alt dette omsettes til en reduksjon 40 vektprosent og også tid av skifte gir, senking av 150 millisekunder Half!.

ikke kunn Pagani utførelsen av Huayra BC, men med tanke på at den versjonen "grunn~~POS=TRUNC" akselererer 0 til 100 km / t på 3,3 sekunder. Det er forventet å være så bestialsk som hans Pris: 2,3 millioner euro. Men som sagt, de er alle solgt.