Mitsubishi Outlander 2016, forbedringer i 360 grader

Første test: 2016 Mitsubishi OutlanderFørste test: 2016 Mitsubishi OutlanderFørste test: 2016 Mitsubishi OutlanderFørste test: 2016 Mitsubishi Outlander

Det var i 2012 da, teknisk, tok spranget over forrige generasjon. Nå er det stille om et produkt med god base. Farvel til barokk og ubestemmelig foran at ingenting matchet frisk og sporty image varemerket. Det er en av de store endringene, eller rettere sagt, for det blotte øyet oppfatter kunden. Men under huden din, mye mer. Du må sitte og kjøre, men jeg lover du merker ikke lenger fra første meter, men siden stenge dørene. For én ting, Mitsubishi definere denne utviklingen utføres som en dynamisk stillhet.

Og av arbeidet det har vært rettet mot nettopp at kvalitetsarbeidet: støyreduksjon og vibrasjoner. Overlegen isolasjon, bedre livskvalitet. målet er nådd. Det er vanskeligere å oppfatte nye stempling deler, men det er. dens lengde er 40 mm større og selv om høyden eller bredden dimensjoner blir endret, den nye utforming forsøk på å late at Outlander er lavere og bredere.

Dens struktur er nå mer rigid og lar holde fra kostnadene flere kilo fortsatt bedre komponent og utstyr. presist, 30 100 forbedringer fokusere på chassis, motor, kropp og hjul. Forsterkninger på forstillingen svingningsdemperen på den fremre underramme, påpeker sterkere, stivere fjærer eller adressen, binding er noen eksempel. Tilbake arbeides lignende. Og hvor legemet utsettes for større krefter, normalt av stål vike til meget høy motstand. Glasur, store og rikelige arbeid lyddempingsmateriale etter tykkelse, tetthet og egnet teknologi.

interiør

Interiøret har også nye seter, materialer beste utseende og kvalitet eller ny hud til plug-in hybrid PHEV, og på sikkerhetsutstyr tilgjengelig, legges akselerasjon innstrammsystem noe som kan forhindre en liten slag parkerings Reduserer akselerasjon dersom sensorene registrerer en hindring mindre enn 4 meters- eller omkretskamrene 360. I tillegg er alle -Før Outlander, bare PHEV-, teller Den beste versjonen av all-wheel drive Mitsubishi, kalt S-AWC. Med yaw kontroll og aktiv differensial, Man kan fordele fordeling av dreiemomentet mellom utsiden og innsiden for å indusere en vende effekt og forbedring kjøretøy agility. Den nye serien har også en ny versjon av 5 seter og forhjulsdrift tilgjengelig med motoren 220 DI-D.

På den mekaniske siden, tilsynelatende noe utrolig, men det er å gjøre stor mangel. den beste er at lovet større taushet det klart fremgår av den 220 DI-D, og ​​ytterligere understreker den elektriske natur PHEV. Den 150 hk-versjonen av Diesel fortsatt mer enn nok for Outlander er en bil med god smidighet og reaksjonsevne, men nå Det slipper ut mindre NOx med tillegg av et nytt filter spesifikke. For PHEV plug-in hybrid versjon av 203 hk, husholdningsbensinmotor reduksjon og øket effektivitet av elektrisk tillates ned fra foregå 44 g / km CO2 42. Også evnen til å akselerere fra stillestående er bedre enn før.

priser

For tiden er det ingen priser. De vil bli rapportert som i oktober, måneden som vil frigjøre versjoner dieselmotor. PHEV kommer i desember.