Dette er en skikkelig test av elg … og vi ikke (video)

Ja, ingen tvil. den berømte elg test, som vi har hørt mange ganger, og beryktet for hendelsen inntraff med det første Mercedes klasse A på 90-tallet (i testen veltet, tvinger ESP introdusere den helt til rette), ble født i Skandinavia. Spesielt virker det som i Sverige. Hans navn åpenbart tok til flere hendelser som opptrer på dens vei, der det alltid har vært vanlig å smette unna den plutselige tilsynekomsten av en elg, eller reinsdyr.

Det er alltid kjent spesiell oppmerksomhet gitt til sikkerhets skandinaviske merker biler som Volvo, Saab og selv syklet en forsterkning på frontruten for å minimere risikoen for disse konsekvensene. Dermed ble det født derfor en av de viktigste testene i dag når du ønsker å analysere sikkerheten i en bil før den plutselige karriere endringer. Kvaliteten på chassiset tuning god damping, dekk og viktigere, er kalibrering av elektroniske hjelpemidler (antispinn og stabilitets) vesentlig å kunne overvinne testen.

i våre magasiner og CAR Motorveien Vi tilbrakte mange år gjør disse øvelsene i mange av våre tester på bakken av INTA. Leveringen drift utfører en inngang kjørefelt ved hjelp av kjegler og en annen utgang med en bredde som er bestemt på forhånd, og varierer i henhold til kjøretøyet. Speed ​​teller er inngang, vi starter fra 70 km / t og går opp avhengig av evnen til bilen for å gå overvinne den. Bilen vil bli bedre i lys av den større hastigheten som den er i stand til å ha råd til det. Du kan se i videoen du finner nedenfor.

i Men videoen som leder denne artikkelen vi har et reelt tilfelle ... av mange som inspirerte innspillingen av denne berømte rase. Denne gangen, selv om det kommer fra skandinaviske land, men Canada. Det ble en sjåfør funnet med den faktiske situasjonen for to elg på veien ... og som du kan se kunne løse testen mesterlig. Signering kan være en fremtid for vår test team.

Du kan også være interessert i:

21 tips for kjøring i snø og kulde i sikkerhet

6 ut av 10 biler sirkulere med sikkerhetshull