Det mest spektakulære prototyper Tokyo Motor Show 2016

Det mest spektakulære TokyoDet mest spektakulære TokyoDet mest spektakulære TokyoDet mest spektakulære Tokyo

Subaru BRZ STi

Subaru har avduket på Tokyo Motor Show en konseptbil basert på en mulig BRZ STi. Sannheten er at merkevaren har lenge vært snakket om denne modellen, men aldri våget å ta den med til produksjon, og at det ville være "lett" fordi med en utmerket base som BRZ ingen grunn til å endre mange ting. Subaru presentert en første prototype i Hall of Los Angeles 2011 og nå returnerer til maktkampen med en mer definert bil. Da jeg gikk til en hemmelig presentasjon av BRZ / GT-86 i 2010, Tetsuya Tada, skaperen, la meg klart at denne bilen ville aldri bli turbo fabrikk. Det var en utmerket base for å putte alle typer statister offiserer av forskjellige merker som ville forbedre både sin mekaniske oppførsel og dermed, selv ser på STi BRZ Concept Car rart gjort mye for å nå som sådan. Hvis du ikke har endret filosofien ført Tada, BRZ STi er et utstillingsvindu for hva som kan tilby gjennom den offisielle hjelpeindustrien, basert på racing versjonen som blir brukt i japanske GT Championship Super, boxer-motor ansette EJ20 fire-sylindret to-liters turboladet. Vi vil fortsette å vente.

Subaru BRZ STi ytelse Concep

Toyota S-FR

En annen ny funksjon i 2016 Tokyo Motor Show er Toyota S-FR. Som jeg forventet i denne presse oktober 2015, S-FR forventer en modell beregnet for kjøreglede, med de samme lokaler med den ledende følgende Mazda MX-5. Det vil bli en produksjonsbil og plassert i området under GT-86 i størrelse, kraft og pris. Den er utstyrt med en firesylindret motor atmosfærisk bensin, 1,5 liter og 130 hk. Traction er gjennom bakhjulene, bare finnes i manuelle versjonen og erklærer en vekt på 980 kilo. Toyota har til hensikt å gjøre det samme med GT-86, og tilbyr en omfattende liste over statister å tilpasse den, samt at hjelpe bransjen som tilbyr ekstra for mekanisk eller estetisk tilpasning.

Toyota S-FR

Toyota FT-1

de sier Toyota FT-1 er Supra vekkelse merkevaren planlegger å markedet i 2017. Etter den grønne var merket som forlot racing og sportsbiler, er det besluttet å igjen å kunne tilby et interessant område så langt som ytelse og bilde er bekymret. FR-S Toyota, GT-86 og nå erstatning for Supra ville gjøre opp et meget interessant område. Toyota FT alltid kalte sine prototyper. Husk FT-86 som til slutt ble GT-86, derav offisiell bekreftelse samtale Supra ikke bli overrasket. FT-en snakker om to forskjellige motorer og hybridteknologi. Har fire eller seks sylindre og krefter skredet 300 hester.

Toyota FT-1

Mazda RX-Vision

Cuesta mener at rotasjonsmotoren kan gå inn igjen på scenen, men etter å ha sett denne spektakulære Mazda RX-Vision i Tokyo Motor Show 2016 alt er mulig. Mazda sier at denne teknologien vil hadde forlatt siden sist RX-8 2003. Med mange beundrere og kritikere, Wankel-motoren byr på mange fordeler for en sportsbil, slik som vektreduksjon eller plasseringen av disse, som motoren kan være plassert på et nedre og sentrert stilling. Mot har alltid hatt en tendens forbruk og utslipp, så hvis Mazda sier at det vil komme tilbake med denne teknologien er det sannsynlig å komme ledsaget av nye løsninger som gjør det mer levedyktig for dagens krevende anti-forurensnings standarder. Mazda RX-Vision forventer mange ting. Først og fremst RX-9, som er å være arvinger av RX-serien. Også det gir det ultimate uttrykk for den splitter design planer for alle sine modeller.

Mazda RX Vision

Du kan også være interessert i:

Den raskeste å nå 200 km / t

Sammenligning bil mot fly

Lexus LC 500 GT3