Toyota C-HR: ny SUV og interiørbilder avslørt

Toyota C-HR, og er inneToyota C-HR, og er inneToyota C-HR, og er inneToyota C-HR, og er inne

Når fortsatt noen få måneder for markedsføring, Toyota allerede vil bli vist hvordan innsiden av C-HR -iniciales Coupé Høy rytter som mål å gi noe annet til en kategori, som av den kompakte SUV, som har tilbrakt et par års fravær til å være en av de mest populære.

På grunn av sin størrelse -4.36 meter lang, 1,80 bred og 1,56 m høy, og en akselavstand på 2,64 metres-, Toyota C-HR vil flytte straddles to kategorier av SUV: Hvilke kommandoer med steg jern Nissan Qashqai og bunnen hvor alle merkene prøve å plassere sine forslag som kommer fra urbane biler og der Opel Mokka var så langt større. Som disse, vil det bli godkjent for fem personer.

Det indre styling av Toyota C-HR

Designere har bevisst søkt Toyota C-HR uncheck både merke- biler som kategori. Derfor har de valgt en, asymmetriske, slående design med et overlegg berøringsskjerm 8 inches i forhold til toppen av dashbordet som fungerer som en kontrollsenter opprinnelige elementer komfort, underholdning og tilkobling. Hovedkonsollen med klimaanlegg kontroller og luftutslipp er noe redusert tilsynelatende er orientert mot føreren.

Toyota C-HR: InsideC-HR Designen er enkel, med overvekt av horisontale linjer på dashbordet som Toyota har vant oss i det siste, med edru materialer, god touch og, denne gangen, valg av tre nyanser dominerende -Mørk Grå, svart og blå og svart og brun, men vil også tillate kommersielle utførelser avhengig opt for mer avanserte materialer. Disse inkluderer nappa skinn og klassiske grå stiv robust, men bedret seg i takt for å oppnå høyere kvalitet utskrift.

Innvendig Toyota C-HR vil være betinget av den valgte motoren, siden selv om hybrid vil alltid endre også utstyrer den Toyota Prius, med hvem hun deler teknisk basis, versjoner 1.2 kan være godt motor med seks-trinns manuell girkasse eller CVT med kontinuerlig variabel hastighet, i hvilket tilfelle også være en stasjonen versjon fire hjul. Det kunngjør et gjennomsnittlig forbruk på 5,7 l / 100 km, med utslipp av 128 g / km CO2. Før etter den kommende bilutstillingen i Paris i september, verken priser eller den endelige serien vil komme til Spania vil bli avslørt; eller deres kommersielle konfigurasjoner.

Rangere bilen gratisDet er kjent, men at Toyota C-HR kan være det siste innen teknologi kjørehjelp og utstyre Toyota Safety Sense, bestående av pre-varselblinkanlegg med selvstendige nødbremsing med fotgjenger gjenkjenning, deteksjon av utilsiktet filveksling med styringskontroll og automatisk lys. I tillegg, avhengig av utførelsen, kan jeg være utstyrt med autonom parkeringssystemet eller nøkkelfrie oppføring og starte.

den nye Toyota C-HR være utformet som en bryter for alternativ utforming og motor foreslått i en automotive kategorien preget av overflod av alternativer.

Du kan også være interessert i:

Vi kjører Toyota C-HR

Toyota Prius 2016 test