14 spørsmål om radarer som kanskje desconozcas

14 spørsmål om radarer som kanskje desconozcas

Hvor mange det er radarer på spanske veier?

I Spania er det 844 faste radarer, blant de som tilhører DGT, den katalanske Trafikk og sikkerhetsavdelingen av den baskiske regjeringen.

I hvilke områder er det mer og radarer?

Catalonia med 220 radarer og forholdet 18,02 per tusen kilometer enheter via fører nasjonal ranking. Neste på listen Baskerland, med 13,30 radarer og 1.000 kilometer samfunnet Madrid, med en ratio på 10,74 per tusen kilometer maskiner.

i hale Rankings, med mindre enn tre radarer, de er Cantabria (2,73) Castilla La Mancha og Castilla y León (2.45) Estremadura (2,18) og Navarre, med bare én radar per 1000 km veier.

Hvor mange klager er gjort årlig i Spania for fartsovertredelse?

Totalt klager enn 4.000.000 veien, hvorav ca. halv (46 prosent) De tilsvarer fartsovertredelse.

Hva er de mest Multan radarer i Spania?

følgende link Du har detaljert hva er 25 radarer flere Multan.

Er det områder med radar plakat 'Tramo konsentrasjon ulykke'?

bare fem seksjoner av de 180 de farligste veiene i Spania De har en radar eller er merket som "strekk ulykke konsentrasjon".

Hvilke typer radarer er det?

- fast: Løfte rammer installert på veier, i hytter, innlegg eller maskinvare. De er merket på spor som 'fartskontroll point'.

- telefoner: Plassert i kjøretøy på en fast stativ eller helikoptre, som for eksempel Pegasus. De kan være av to typer: mikrobølgeovn teknologi, i stand til å måle opp til seks baner; og laser adresseres selektivt til et kjøretøy, med en rekkevidde på opp til 500 meter.

- strekk: Fast installasjon. Beregne gjennomsnittlig hastighet på et kjøretøy mellom to punkter.

- Av 'Red Bildegalleri: Plassert ved trafikklys i byer. Captan biler som passerer trafikklys på den røde fasen.

Radar lyskrysset

Hvordan oppdage mobile radarer?

- de er vanlige biler og diskrete farger.

- ikke bære no element av personalise, som klistremerker eller objekter i den bakre skuffen.

- sirkulere eller under den tillatte fartsgrensen, vanligvis til høyre.

- Hans sjåfør bærer en reflekterende klær: Når Civil Guard, bør ta med reguleringen uniform.

Hvordan er radarer helikopter?

Den DGT gir en av sine helikoptre med radar, Pegasus, i stand til å hastighetskontroll kjøretøy og oppdage brudd fra luften. den konvensjonelle ruter, uten fysisk separasjon mellom baner av begge retninger og som det vanligvis er vanskeligere å kontrollere med radar-utstyrt kjøretøy, De er vanlig hvor flyr Pegasus. radar Den består av to kamre: et panorama som forenkler sporing og fange fart, og andre detaljer, utstyrt med en telelinse som kan lese kjøretøyets registreringsnummer.

Er det enheter å oppdage radar?

Ja. Det Tre typer enheter for plassering av radar:

- Radar advarsel enheter. De er tillatt ved lov, og vises på GPS. De lever av databasen av DGT, så bare rapportere plasseringen av faste innretninger.

- radarvarslere. De utestengt fra denne 2014, er de i stand til å detektere signaler som utsendes av radarer og varsle føreren av et akustisk signal.

- hemmere radar. De er forbudt fordi forstyrre radar. Dem installert, er av en bot på 6000 euro og innebærer fjerning av seks punkter kortet.

Radar Detector

Radarer, har du rom for feil?

Ja. De radarer har en feilmarginer lovlig etablert, avhengig av om de er faste eller mobile og hastighetsmåling foretatt: denne marginen kan variere 4-7 km / t, Hvis vi snakker om målinger under 100 km / t, eller mellom 06:56 prosent, i tilfelle at vi verdsetter hastighet. Men som AEA klage, Noen ganger er disse feilmarginer ikke blir respektert.

Er jeg kan stole på det markerer speedometeret på bilen min for å se om sirkel i riktig hastighet?

Akselerasjon av kjøretøy De er ikke ett hundre prosent pålitelig og det avhenger av hver produsentens feilmargin. I byen, nesten alle gjør den faktiske hastigheten. Men for å unngå ubehagelige overraskelser, ikke overstige mer enn fem prosent av hastigheten merking speedometeret på bilen din: du vil unngå å bli jaget av en radar.

De skal alle faste fartskameraer merket?

Selv Organic Law 4/1997 krever preseñalizarlos, som er plassert på sporene på DGT de er seg selv; imidlertid avhengig installert i kommuner eller styrte regioner veier ikke trenger å være.

Har alle hytter har en radar radar inne?

ikke nødvendigvis. Den DGT har plassert flere boder radar og hva den gjør er å gå rotere dem slik at de ikke er alltid plassert på samme sted.

Visste du at ...?

- Faste fotobokser De målte og fotografert uten feil opp til to biler i sekundet.

- den faste radarer har en én prosent maksimale feilen og mobil vanligvis de reguleres på en 10 prosent over grensene som er satt på veien.

- den gantry radar bare måle hastigheten på biler på banen, mens kontanter De kan programmeres for å måle i begge retninger. den side hytter De kan måle hastigheten alle kjørefelt.

- radarer De er ikke i drift ved ekstreme temperaturer: Under 10 grader og over 60 grader.

- Foto radar er ugyldig hvis ...: Registrering, bilmerke eller modell er uleselige eller ugjenkjennelige eller flere biler vises i samme bilde.

- Du kan også være interessert i:

Alle radarer Spania

Flere Multan radarer i Spania

'False radar' på veien: lære å gjenkjenne

Hvor trygt radarer? ¿Årsak ulykker?

Fire nye DGT radarer for sine aviser

Hvor mye egentlig hoppe hastighet radarer?

VIDEO: tåpeligheter i bilen, 'jaget' av radar Pegasus