Dette er den nye intelligente sikkerhetsbeltet

Dette er den nye intelligente sikkerhetsbeltet

Har utviklet digitale tjenester selskapet Atos, og har service for å vinne 'Connected Objects 2016' -pris. Det er en 'klippesystem nødsituasjon bilbeltet' som kan benyttes, i tilfelle av et uhell, alle drivremmer åpen, som letter tømming av ofrene. Denne innovasjonen svarer til behovene til organisasjoner som fører tilsyn med sikkerheten i passasjer og tilbyr en universell løsning i krisehåndtering i tilfelle ulykker. Det muliggjør en raskere intervensjon i nødstilfeller.

Enheten er utviklet i samarbeid med Eagle Technologies, et selskap som spesialiserer seg på smarte koblet objekter og systemer om bord. Une informasjon fra smart sensorer (detektere kollisjoner, røyk og varme) med bil verden. Selskapet kunngjør at Det vil komme i salg i de kommende månedene.

'Dette prosjektet er en del av satsingen på åpen innovasjon Atos Group, som forener styrken i vårt selskap med smidighet av en oppstart. I dette tilfellet, i tillegg til teknologiske og kommersielle aspekter ved denne innovasjon ånden av dette prosjektet er lagt til: å redde liv, forklarer Franck Potiez, mobilitet ekspert og Atos IOT.

Du kan også være interessert

En spansk sikkerhetsbelte hindrer du sovner ved rattet

Når den oppblåsbare sikkerhetsbeltet

Nye radarer som overvåker belte bruk og mobil

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis