Kjøp dekk online: Slik fungerer det

Kjøp dekk online: Slik fungerer det

Vår nåværende livsstil etterlater lite rom til å utføre visse oppgaver, som godt kan være å endre dekkene til bilen. En latskap som betyr ta verkstedet, legger det gjør vondt vår lomme. For noen år i Spania, kjøpe dekk via internett Det har blitt en stadig mer utbredt praksis. Men mistillit, etter lite informasjon som finnes i dette område, forhindrer helt av. Har disse salgskanaler er pålitelige? Er det verdt å spare tid? Hvor mye betaler for bekvemmeligheten av å kjøpe fra hjemmet? Som råder meg hva som er best for bilen min? Vi løser dine tvil i denne rapporten.

La oss snakke om den viktigste fordelen å kjøpe dekk online: komfortabelt, uten å flytte hjemmefra, jeg kan finne de beste hjul for bilen min, sammenligne priser og velge det billigste alternativet. Inntil det er alle fordeler. Ja, men hva de er mest ekspert brukere i dette området? Antall Folk har en tendens til å få det beste tilbudet som tilbyr en workshop, vanligvis av en merkevare 'premium' som Michelin eller Bridgestone, punktum. Første hinder: for å oppnå online kjøp er det nødvendig å vite grunnen godt.

Dette stammer fra det faktum at, på internett, på nettsteder som i-pneumatisk eller pneumatisk-online Popgom, tilførselen av hjulene er mye høyere enn raske Aurgi eller Midas stil workshops, som tilbys av lavere priser. Det er sant det, Hvis du er ute etter en veldig spesifikk dekk, for eksempel for en high-end SUV, vi kan finne på nettet de beste tilbudene og trygg på å kjøpe merkevarer.

Og jeg spare skiftet til verkstedet? Det avhenger, hvis du velger i-pneumatisk ja, fordi du ri dem hjem, men hvis du kjøper tannkjøttet Popgom Dekk-online eller ikke. Begge selskapene gir deg alternativer: sende dem til deg hjem eller til en workshop i forbindelse med sine tjenester. Dette betyr at en person som har kunnskap, verktøy og nok til å endre hjulene du kan gjøre arbeidsbesparende plass på verkstedet. Men tilbake til det samme: ikke alle har denne gangen og denne ferdigheten.

som oversetter til en besparelse av tid og store penger krever et nivå av kunnskap om brukeren

Nyheten av dette markedet representerer selskapet, og at for å endre dekkene på bilen vår, har vi ikke bevege seg i alle tid. Gjennom sin hjemmeside kjøpe dekk og kontrakter automatisk hjem montering tjeneste. det er ikke nødvendig å ha garasje: mekanisk operasjon kan utføres på gata, det trenger bare et minimum av plass til å arbeide-a subway operatører på hver side av bilen er tilstrekkelig.

Ved å eliminere lokale kostnader og innkjøp dekk engros besparelsene er bemerkelsesverdig: kunden kan spare opptil 50 prosent sammenlignet med en konvensjonell verksted. Arbeiderpartiet i-dekk har en fast pris: 15 euro per hjul, som må legges prisen og håndtering av dekk.

En annen fordel med i-pneumatisk, sammenlignet med konkurrentene, er at nettet er veldig komplett, og det er mulig å anslå prisen før den går inn data. Veldig viktig hvis du ønsker å gjøre en prissammenligning.

Det er mange selskaper der du kan kjøpe dekk online, vil vi fokusere på de mest populære: Popgom og dekk-online. Begge er basert på samme konsept, tilbyr en lang rekke tiltak av dekk for ulike kjøretøy og tilbudt alle slags merker, fra Premium til mer ukjente og mindre kostnader. vanligvis de har tilbud og rabatter regelmessig, enten på alle kjøp, for eksempel Dekk-nettet, eller i en bestemt dekk.

De tilbyr også de samme tjenestene: Enten du sende ham hjem, eller til en workshop som de er tilknyttet. På dette punktet Neumaticos-online skiller seg ut fordi den har Ifølge et mye bredere spekter av workshops om Popgom nettverk. også, Popgom tilbyr en kostnadseffektiv arbeidskraft fast i tilhørende verksteder, bare prisen varierer med type dekk valgt. For eksempel, en vanlig tiltak som et middel 205-55 R16 17,50 euro arbeidskraft per hjul, mens en mer eksklusiv, som en luksus SUV-modellen er 20 euro. For sin del, Neumaticos-online, avhenger kostnadene på verkstedet og prisene varierer fra 16-30 euro per dekk.

Det er svært viktig å gjøre en Prissammenligning a priori, og på dette punktet, vinner også Popgom: Du kan få vite den endelige prisen på tjenesten uten å angi data. Derimot, med dekk-nettet, ja det kan være prisen på hjulene, men når du ønsker å vite hvor mye det koster montere dekk i en gitt butikk, krever at du setter dine personlige data. Når det gjelder betaling, begge selskaper tilbyr flere alternativer: kredittkort, via Paypal plattform, bankoverføring, og hvis Popgom, telefon kjøpet.