Hvordan spare på bensin og med lojalitetskort

sparing kortsparing kortsparing kortsparing kort

Sikker på at du allerede vet at å kjøpe i noen supermarkeder få rabatter på drivstoff og vice versa. Eller at det å bruke kredittkortet til banken din, kan du også spare noen euro når du fyller tanken på bilen din. Men det du kanskje ikke vet ennå, er at forsikringsselskaper, som allerede hadde sin egen kundekort og tilbudt ulike rabatter drivstoff, kjøretøy leie og vedlikehold, blant annet nå De hjelper deg med å spare på fornyelse av førerkort i ITV eller fornye bilen forsikring.

Hvis du ønsker å få Den største og beste rabatter, du må gjøre med kortet eller kortene riktig, bruke dem og legge opp poeng. Og hvis det er en plage å måtte bære i lommeboken din, har du flaks, fordi de aller fleste merker av drivstoff har en smarttelefon program som lar deg ha all informasjon på mobilen.

BP-kort PremierPlus

Med dette kortet får du poeng kan du innløse for gaver, men får også rabatter på Feuvert sentre, produkter og Ford tjenester og Hertz bilutleie. I tillegg, for hver 20 euro for kjøp i Coviran supermarkeder, Du får en BP drivstoff euro.

kort BPpremierplus

Du kjører kort på grunn av Cepsa

Dette kortet gir deg mulighet til å tjene poeng hver gang du gjør en tanking. I tillegg 4 prosent akkumuleres i ChequeAhorro Carrefour, så lenge du har også Klubben Carrefour kortet. Og hvis du er en kunde av Direct Line Insurance og du har den nye SUMA kortet online, per liter drivstoff repostes i Cepsa, samle deg 10 poeng-rabatt du kan bruke til å lagre i fornye bilen din forsikring.

Du kan også samle poeng på SUMA kortet på nettet når du besøker Midas reparasjonssentre eller Norauto.

Kort for Vuelves

Repsol Maxima kort

Du Repsol bensinstasjoner og undervise dette kortet vil få en 2 prosent rabatt på drivstoff; 5 prosent rabatt på sine butikker og bilvask; og 3 prosent av markedsføringsrabatter opp til 31. desember 2014 sine brennstoffer Diesel e + 10 og Efite98.

Du vil også ha rabatt på Avis, Hertz, Europcar Ates og bedrifter til å leie biler.

Repsol Maxima kort

kort GalpFast

I Galp bensinstasjoner per liter drivstoff får du 1 poeng akkumuleres på kundekort; per liter drivstoff GForce, 2 poeng; Hvis du passerer kortet ditt på bursdagen din får du 100 bonuspoeng for hver venn og et program Fast 50 poeng. Med poengene kan du få gaver eller sjekker bensin 25 euro.

I tillegg hvis du betaler ditt kort tanking med ING Direct eller Banco Santander, får du en 3 prosent rabatt. Og bli medlem av Club RACE du kan ta et kort på 25 euro Galp drivstoff.

Fast Galp kort

Shell-kort ClubSmart

Og bare for å gjøre klubben de gir deg 200 poeng velkommen. For hver tanking du gjør, samle deg poeng. også oppsummerer poeng for hvert løp du gjør i gokart Carlos Sainz. Akkumulert i kortet du kan løse for rabatter på drivstoff euro eller rabatter på ditt besøk til noen Midas butikk.

ClubSmart Shell-kort