Nye Volkswagen Tiguan med oktober 2015

Nye Volkswagen Tiguan med oktober 2015

den Nye Volkswagen Tiguan av andre generasjon Det er i sin avsluttende fase. Den nyeste informasjonen tyder på at håndterer FREEWAY vil være høsten 2015 da klar neste avdrag av dette kompakt SUV, en av de mest solgte bilene i vårt land i SUV-segmentet og 4x4 (i 2013 det rangert femte bak Nissan Qashqai, Juke Nissan, Hyundai ix35 og Kia Sportage, mens i 2014 den kumulative rangering tredje plass bak de to SUV Nissan).

den Volkswagen Tiguan II Det vil være noe større, med en lengde 4,5 m, 4,42 m i forhold til den aktuelle modell. Lastevolum i bagasjerom også den er større, mens den bakre glidende seter med seter er beholdt. i interiør, enklere og mer teknologi om bord, med tillegg av et multimediasystem som fra et stort skjermtype tablett 8 inches kan håndtere nesten alle funksjonene til informasjon, navigasjon og underholdning.

I den estetiske kapittel, foran Volkswagen Tiguan ny andre generasjons Du har mer personlighet, mer kantete linjer og en lignende prototype CrossBlue Coupé stil. den kryssplattform modulære MQB den Volkswagen-gruppen Det vil tjene denne modellen, så får i lyshet (versjon starter ikke overstige 1500 kg) og derfor effektiviteten. Motoren serien vil være svært lik som den syvende generasjon Golf, basert på en Diesel 1.6 TDI 110 hk allerede forberedt for anti-forurensnings standard euro 6, som resten av thrustere.

I tillegg til den velkjente versjon femdørs kroppen, den Volkswagen Tiguan II Du kan slippe to nye varianter: en lang kamp med tre seterader og en tier med aksentuert former coupé i dens bakre område. På den tekniske og motorer som kapittel, kan du velge mellom versjoner tohjulsdrift og total 4MOTION, i dette tilfellet, med femte generasjon Haldex clutch.