Mitsubishi ASX, vil den kompakte SUV får en restyling

Mitsubishi ASX Renovert 2016Mitsubishi ASX Renovert 2016Mitsubishi ASX Renovert 2016Mitsubishi ASX Renovert 2016

den Mitsubishi ASX oppdaterer sitt utseende og mottar flere nye utgaven for 2016. Dermed blir Japansk SUV, som nettopp har blitt presentert på LA Auto Show under navnet Mitsubishi Outlander Sport (Som er navnet som det er markedsført i USA), tilpasser designspråk for resten av serien Mitsubishi, spesielt det tar noen av funksjonene i Mitsubishi Outlander, hans eldre bror 7 seter, noe som gjør disse to bilene har større estetisk sammenheng mellom dem, spesielt i utformingen av fronten, hvilken Mitsubishi kalt 'Dynamic Shield'.

Mitsubishi ASX er en viktig bil for Mitsubishi globalt, er det ansvarlig for størstedelen av salget. For å fortsette denne suksessen, omfatter 2016-utgaven en rekke forbedringer som påvirker ikke bare estetisk, men også utstyret.

den Mitsubishi ASX motta en redesignet ratt, en ny skjerm Lyd Skjerm 6,1 tommers upholsteries for kvalitet seter, nye folding sidespeil, blinkende LED-teknologi og nye legering hjul 18 tommer. Det legges opp til en standard utstyr, ifølge rapporter, er den mest komplette.

den Mitsubishi ASX Det er inkludert i verdiene av Mitsubishi å tilby en SUV konkurransedyktig pris, innenfor et segment stadig mer moderne.

Du kan også være interessert

Fiat og Mitsubishi i fellesskap lage en "pick-up"

2015 Mitsubishi Montero, design og utstyr en dag

Mitsubishi i-MiEV 2015, elektrisitet oppdatert