Biler ikon 80 land over hele verden

80 biler på verdensbasis ikon80 biler på verdensbasis ikon80 biler på verdensbasis ikon80 biler på verdensbasis ikon

der bilprodusenter som de tror på hastighet, så mange prioritere sikkerhet fremfor alt og engang å tenke på de mindre velstående lommer, som tilbyr biler med mer hensikt enn å transportere sine kunder fra ett punkt til et annet.

I de siste 100 årene har de ikke vært noen merker som har dukket opp i bilindustrien eller har utviklet seg til det de er i dag. Av de mer enn Car milliarder Det er registrert over hele verden, er hver modell produsert i et bestemt punkt på kloden. Ligger ved navn og geografiske områder der de er produsert, født denne Infographic av OSV, som spesialiserer seg på leveranse av selskapets biler. Fra supersport modeller som Ferrari 488 Spider, Lamborghini Aventador og McLaren P1, gjennom andre nyere biler i SUV-segmentet som Bentley Bentayga og Maserati Ghibli, til mer konvensjonelle biler som har blitt ikoner av deres land og som de har spredt seg til andre deler av verden, slik tilfellet er i vår Seat Ibiza, Fiat 500, Renault Clio og Nissan Leaf.

Det er de som er praktisk talt ukjent ferdig i Spania, med modeller som Holden Commodore av Australia, Mobius II Kenya, den Laraki innbegrepet Marokko og Stark Tac Brasil, blant andre.

Nyt denne fullt Infographic med 80 biler ikonet flere land.

Biler ikon 80 land over hele verden

Du kan også være interessert

10 biler flagg som representerer ulike land

Biler i går og i dag