Audi bruker en dinosaur å fremme selvstyrte biler (video)

De sier at noen tidligere var bedre, og hver hadde sin gullalder, år med de som føler nostalgi. og er det noen som lengter etter sen kritt, som hovedpersonen i denne kunngjøringen. Og ikke rart: hvis innen den tid 'var det toppen predator på planeten og det var ingen hostet ham, i XXI århundre er til latter for Internett. Hvem har ikke fått noen meme tentamen den store dinosauren på bekostning av hans korte armer?

Men ingen, bortsett kreativ Audi har sluttet å tenke på at T-Rex har også følelser. Og vi alle beskrevet i dette flytte video gjennom en voiceover.

En dag helten vår Jeg var hos en forhandler av Audi, og da alt forandret. Det var Audi RS7 styrt Driving, prototypen utviklet for kretsen som det tyske firmaet heter Robby og har 560 hk i stand til å kjøre ham opp til 305 km / t. Alt dette uten at piloten sette en finger på rattet. Og selvfølgelig, var løsningen for T-Rex. Det åpner opp en verden av muligheter, ikke lenger betyr noe som korte armer ikke når rattet. Ombord Robby Ingen vil tulle med ham.

Du kan også være interessert

Robosaurus, de dinosaur robot bilvrak (video)

De beste bilen reklamer av Super Bowl 2016

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis