Ateca Sete: pris, 18.000 euro Hvor lenge?

Ateca Sete: pris, 18.000 euro Hvor lenge?

Ateca Seat treffe markedet, definitivt i sommer: Spesielt vil være juli som vil kunngjøre sin velkomst på veien. Tre måneder tidligere, i april som vi kan føre og gi detaljer og tekniske spesifikasjoner Spansk først SUV merkevare at vi kunne allerede klatre, dog uten å starte i løpet av hans siste presentasjon på verdensbasis i Barcelona. Vel, da er det fortsatt fem måneder til sin kommersiell utgivelse, og Vi kan også komme på en startpris på markedet: markedsføring vil starte fra 18.000 euro, promotering og Pive plan inkludert. Så vi har vært i stand til å gå videre og ansvarlig for merkevaren.

de samme kilder konsul Vi spår derfor en meget konkurransedyktig pris for Ateca Seat. Konkret går dypere, frekvensen er planlagt til å starte fra 20.000 euro i Tilgang til SUV-versjon at å legge de vanlige markedsutviklingen, fornedre den endelige utsalgsprisen på ca 2000 euro. Kjent faktum at første, er spørsmålet nå ...hvordan det vil bli plassert mot sterk konkurranse venter der i dag er allerede segmentet med flere salg i Europa? La oss gjøre en rask gjennomgang.

Seat priser Ateca mot rivaler

med 4,36 meter lang, sikkert slå hans store rival å være den allmektige Nissan Qashqai. Japansk SUV, ubestridte kategorileder, i dag offisielt en del i sin bensin versjon 1.2 DIG-T tilgang 115 hk 4x2 Visia av drøyt 21.000 euro, rabatt merkevare inkludert. Til dette vil helt klart trekke Pive Plan og finansieringstilbud, som vi kunne finne på markedet for ca 19 000 euro. Husk at Åpne Seat Ateca ledsages, for første gang i en SUV i sin klasse, med bensin motor bare 3 sylindere: Nærmere bestemt en 1,0 TSI 112 HK som predikerer svært lavt forbruk: fra 5,3 l / 100 km. Finishen, som vanlig, vil være Annonse og vil ankomme i forhjulsdriften.

Seat Ateca, du ser, vil ha en pris som starter kampanjer sikkert veldig konkurransedyktig, noe som forsterkes hvis vi holder det gående over sine viktigste rivaler ... noen enda lavere enn Nissan Qashqai priser. Dette gjelder også helt nye Kia Sportage. Bare kom på markedet, og 1,6 GDI bensinmotor (Ja atmosfærisk) 132 HK, 4x2 og grunnleggende, av 19,900 euro, og legger til at Pive og andre rabatter, kunngjør Også starter rundt 18 000 euro. Også lik den nye Hyundai Tucson tilfelle, med den samme motoren 1,6 GDI ferdig Essence, du har sett annonsert på TV i disse dager, selv fra 18.900 euro: Det inkluderer alle de utbygginger som er nevnt, samt vedlikehold og finansieringsplan.

Interiøret Ateca SeatKadjar Renault, i mellomtiden, er annonsert motor 1.2 TCe 130 hk (Samme blokk av Nissan Qashqai) og avsluttet en livsenergi Prisen på 19,850 euro, med promotering inkludert. Pris derfor at andre planer kan også plasseres i nærheten av 18.000 euro. Dyrere, som alltid, blir ny Volkswagen Tiguan generasjonsskifte som har premiere i mai neste år. Men for nå, har det ikke annonsert pris på sine versjoner av tilgang som vil komme senere (1,4 TSI bensin og 1.6 TDI 115 hk diesel), startpris på rundt 29 500 euro 2,0 TDI 150 hk . I alle fall sitere vi kilder konsulteres også en prisforskjell vil være på ca 3000 euro.

Forventningen generert før i dag den nye Seat Ateca ikke vil gå tapt, så når den tid kommer lanseringen, siden priser vil være svært konkurransedyktig med konkurransen. Den spanske SUV vil også ha en svært god posisjonering i form av plass, livability og stammen, en svært god opplevd kvalitet som vi har vært i stand til å ta og føle på under sitt offisielle presentasjon og omfattende utvalg. denne versjonen 1,0 TSI vil følge en annen bensin Top 1,4 TSI 150 hk med sylinder deaktivering, mens det vil være en diesel 1,6 TDI 115 hk, pluss en 2,0 TDI utfoldet i 150 og 190 hk. Selvfølgelig vil det være versjoner 4x2 og 4x4 og også ferdig Reference, Stil, Connect, FR og xcellence nivåer.

Du kan også være interessert i:

Seat Ateca, hva tror du ordfører i Ateca?

Ateca Sete: så se designeren

Vil det Ateca Seat Cupra?