Den første bilen Faraday Future, FF 91, en elektrisk SUV brutal!

Faraday Future FF 91Faraday Future FF 91Faraday Future FF 91Faraday Future FF 91

Etter presentasjonen av en superdeportivo 1000 CV ser ut som single-seters (The Faraday Future FFZero1) under CES teknologi messen i Las Vegas 2016, produsenten når 2017-utgaven av CES med et konsept som en forhåndsvisning av ja vil være den første produksjonsmodellen serien, Faraday Future FF 91.

Denne bilen ser luksus SUV og former som minner om Tesla Model X Det har blitt utviklet med støtte fra den kinesiske giganten Leeco og vil være klar i 2018 med imponerende funksjoner som overgår de av Tesla Model S er på markedet i dag (ifølge offisielle data utgitt).

Med en futuristisk utseende og måter å forfølge flere funksjoner og hvor praktisk estetikk, finner vi en Faraday Future FF 91 som det har en noe større lengde enn den Tesla Model X. I sin fremre LED-teknologi som finnes i sine fine lykter og aerodynamiske former som strekker seg i hele kroppen, og med hvilken en koeffisient oppnås 0.25 (The Tesla Model S Det er 0,24). Mot å oppnå best aerodynamikk mulig, er et bakre riss kamera skjult i den bakre spoiler og en 22-tommers hjul automatisk justere formen på radioapparatene for den mindre luftmotstand. Dens speilene presenteres i form av fine kameraer, men er nødt til å vente ut den endelige versjonen for å se konvensjonell type som må bære inntil land ender opp med å standardisere dem for bruk lovlig. den panorama soltak, i mellomtiden, de sprer seg over hele taket og kan mørkne å trykke på en knapp.

Faraday Future FF 91

Selv om det ikke er vist inne i Faraday Future FF 91, Det er snakk om en stor berøringsskjerm i midtkonsollen og et fullt digital instrumentering, noe vi kan gjette på noen av de offisielle bildene beskrevet, og at du kan se i galleriet. I tillegg er en rapport bakseter de kunne hvile i 60-, avhengig av hva som er betydelig mer sjenerøs enn luksus modeller av merker som Mercedes-Benz.

Basert på denne bilen er en Variabel plattform arkitektur (VPA) med batteripakken som ligger på gulvet, fire elektriske motorer (En for hvert hjul) aktiv fjæring og styring som virker på bakhjulene for mer komfortabel kjøring av bil.

funksjoner autopilot eller delvis selvgående kjøre er lik de i Tesla, ved hjelp sensorer typen kamera, radar, ultralyd og LIDAR skanner. En merkelig aspekt dette FF 91 har et element som fremkommer fra den panseret og advarer fotgjengere og andre trafikanter om at kjøretøyet kjører uten fører handling.

Den elektrisk fremdriftssystem gir et totalt 1050 CV (783 kW), og har et maksimalt dreiemoment 183.63 MKG. Dette gjør Faraday Future FF 91 Det kan akselerere fra 0 til 100 km / t på 2,39 sekunder, mye raskere enn Tesla Model X eller andre merker som Ferrari superbiler.

Den store batteripakken denne bilen har en kapasitet på 130 kWh, som tillater dem å standardisere 700km autonomi, et tall åpenbart bedre enn sin rival Tesla, som i den beste tilgjengelige batterikapasiteten på 100 kWh. Dette settet med batterier som brukes Cellene sylindrisk litium ion LG Chem signatur og fra Faraday Future hevder at deres FF 91 kan være fulladet på fire timer og et halvt hvis vi bruker en 240V uttak bare. Denne teknologien er klar til å ta ansvar nesten hvor som helst i verden, med en kapasitet på raske ladestasjoner opp til 200 kW, som ikke vil finne, for øyeblikket, på nesten alle punkt på planeten. Men siden mer enn 120 kW maksimal lastekapasitet modeller Tesla.

Muligheten for koble smarttelefonen kjøretøyet bruker (for funksjoner som å åpne bilen, anerkjennelse Preset ...), ansiktsgjenkjenning teknologi, som også kan være tilgjengelig når det kommer på markedet i 2018 legger.

den Faraday Future FF 91 og du kan reserveres ved et innskudd på $ 5000 (litt over 4700 euro) og 300 første enheter vil bli levert spesialutgave 'Alliance Edition', Med en del av inntektene for miljøprosjekter og miljøvennlighet.

Selv om det har vært noen offisielle bekreftelser pris, Det er de som sier at det vil koste mellom 150 000 og $ 200 000 (mellom 143.000 og 191.000 euro, ca.).

Du kan også være interessert

Faraday Future, den største banken i verden

Drag race mellom Faraday, Tesla, Ferrari og Bentley (video)

De beste elektriske biler i 2016