De mest pålitelige minivans

De mest pålitelige minivansDe mest pålitelige minivansDe mest pålitelige minivansDe mest pålitelige minivans

Mazda5

Mazda5

18 til 20

Mazda5 har holdt seg utenfor kaller en anmeldelse andre modeller med sikte på reprogrammerings motorstyringsmodul for å eliminere visse risikoer dieselmotor akselerasjon. Mazda5 neppe lide noen tilbakevendende feil. En gruppe av små mange versjoner av bensin dratt under garanti, utskifting av lyddemperen, tidlig forverret.

kvalitet

3 av 5 stjerner

Mazda5 tilbyr godt nivå av opplevd kvalitet. De enrases, nøyaktig forhindre vibrasjon. Visse svart og hard plast er allestedsnærværende, men presentasjonen er hyggelig.

vår mening

Med nedgangen av Toyota og Honda, utsatt for store samtaler for å vurdere, Mazda blir en av de mest pålitelige merkevarer. Mazda5 tar nytte av det: sin pålitelighet har aldri blitt satt i tvil.

Renault Scénic

Renault Scénic

pålitelighet

17,5 på 20

mens Nåværende Scénic er fortsatt en av de mest pålitelige modeller produsert av Renault, er ikke ufeilbarlig. I løpet av siste kvartal i 2012, ble et par hundre bensinmodeller TCe 115 hk kalt til verkstedet for å løse mulig tap av bremse assistanse på grunn av en programvarefeil injeksjon enhet. Men forbedre den generelle påliteligheten det har vært ledsaget av en reduksjon i levetiden til enkelte deler slitasje (Dekker, bremseklosser og skiver, clutch).

kvalitet

4 av 5 stjerner

Dashbordet Scénic bærer enkle linjer på toppen av et lag av mykt materiale. kvalitet vev storm dører, kledninger og matter er verd å høyere kategorier. De undersiden er hard plast. En klokke, skinn ratt skadet, må byttes ut etter salget.

Vi mener

De Scenic viser, uten noe som i dag domineres Renault dets kvalitetskontroll. suksess kommersiell minivan er vel fortjent. Men på samme tid, går framover konkurranse.

Toyota Verso

Toyota Verso

17 20

Produsert i Tyrkia, er Toyota Verso ikke basert på Auris plattformen, men Avensis og Verso, og ta utmerket mekanisk orgel bank Toyota. pålitelighet elektronikk og mekanikk er bemerkelsesverdig. Små problemer har imidlertid dukket opp feil, ja, uvanlig, for eksempel elektriske vindusheiser, på grunn av en defekt av originale programmering. Også i noen enheter de har blitt utbedret bremseskiver i etter salg service.

kvalitet

3 av 5 stjerner

I 2012, soltak tetting Toyota Verso måtte bli påvist i flere tusen enheter. Men kvaliteten er der. I hytta, I fravær av myke materialer er materialene riktig justert.

Vi mener

Med en nesten perfekt pålitelighet og høy opplevd kvalitet, Verso gjøre rettferdighet til bildet av Toyota, og gaver som en troverdig markedet minivans det beste alternativet.

5008

5008

16,5 til 20

den 5008 fortsetter sin klatre til toppen av kategorien. Ingen gjentakende mekanisk feil som kommer til anløpe sin karriere. Men restrukturering er nødvendig av motorens styreenheten. Ikke noe alvorlig, oppstår denne oppdateringen bare å optimalisere ytelsen til ulike indikatorer. I noen dieselmotorer, kanalene friksjonen retur brensel på dieselfilter kan føre til lekkasje. I tillegg ble Peugeot tvunget til å ringe for gjennomgang til 20.000 enheter i vann trenger inn i de bakre vinduene, som kan føre til to problemer: For det første, skade på vinduet motor; på den annen side forårsaker en elektrisk kortslutning overoppheting. Etter oppløsning av filtrering, må vinduet motor skal beskyttes.

kvalitet

5 av 5 stjerner

Fem stjerner. Det er den eneste kjøretøy varebil som fortjener karakter i kvaliteten av overflate: rikt materiale, meget nøyaktige justeringer og solid feste-elementer. Produksjon kvaliteten er god, selv om enkelte modeller måtte gå tilbake til butikken for å dra nytte av bedre opptak av sideskjørtene av frontruten.

Vi mener

Komme etter rivaler (oktober 2009), 5008 ingeniører hatt tid til å avgrense den. Pålitelig, med et begrenset antall feil av ungdom, kvalitet på finish er det beste i segmentet.

Opel Meriva

Opel Meriva

16,5 til 20

Produsert i Zaragoza, og nylig renovert, Opel Meriva bekrefter utmerket nivå av pålitelighet, der Insignia gjør klokt i å trekke inspirasjon ... På det meste peker vi ut tilfeller av overforbruk av olje i visse bensinmotorer 1.4. Oftere, i 1,7 CDTI med urban bruk, tilfeller av jamming av tilstopping av filter partikler er kjent. Dens regenerering systemet må omprogrammeres.

kvalitet

3 av 5 stjerner

Opel synes å maskere sine sparepenger med en attraktiv presentasjonsmateriell. Dashbordet blokken gnir deler, særlig på midtkonsollen, men ikke begrenset til å ha spillet.

Vi mener

Meriva viser at når det gis midler, Opel vet hvordan å produsere pålitelige modeller. Det er synd at finishen har noen hull, fordi det geniale døråpning fortjener mye oppmerksomhet.

Ford C-Max

Ford C-Max

16 ut fra 20

Den nåværende C-Max begynner sin karriere mye roligere enn forgjengeren. Motorene og girkasser er hentet fra organet bank Ford omfattende testet i andre modeller av gruppen. den første modellene som selges lider noen elektroniske problemer, fremfor alt er batteriene utlades for tidlig.

kvalitet

4 av 5 stjerner

Inside, kvaliteten Det er på dagsorden, med mykt kornet materiale på dashbordet, blant andre. 2500 Grand C-Max ble kalt til å nullstille setene i andre rad.

Vi mener

Den andre generasjonen kalt C-Max 'vanlig' lansert en plattform som har tjent for den nye Focus. Han har ikke hatt problemer med den forrige generasjonen. byggekvalitet Det er også økende.

Renault Modus

Renault Modus

16 ut fra 20

Lansert i 2004, den Renault Modus, en av dekanene i serien, har alltid vært pålitelig. Men noen skyve seter måtte bli justert etter salget. Også noen korrigerende tiltak i forbindelse med mindre defekter, påvirker rattstammen, pedal eller suspensjoner. men, generelt eierne er veldig fornøyd.

kvalitet

2 av 5 stjerner

Vekten av år ... Renault Modus dashbordet vedtar alltid fin touch grunnleggende materialer i sikte, men. den grunnleggende versjoner, tekstiler og tepper ser også besparelser.

Vi mener

Produsert i Valladolid, Modus i 2004 markerte begynnelsen på en ny æra for Renault, Master kvalitet. Resultatet er utmerket her, setter standarden med pålitelighet.

Volkswagen Touran

VW Touran

15,5 til 20

I 2012 ble noen modeller utstyrt med 1,2 TSI kalt til å fikse å løse ulike feil. men Touran har god pålitelighet. Imidlertid bør noen topplokk motor 2.0 TDI 140 ikke er forseglet utbedres. I svært få enheter som er utstyrt med 1,6 FSI de har blitt påvist tilfeller av utilsiktet feilvarsellampe på dashbordet uten å være lett av.

kvalitet

4 av 5 stjerner

Selv om presentasjonen er litt gammel, nyter Volkswagen Touran ganske godt valgt og godt organisert materialer. Men midtkonsollen, med hard plast, er ikke så godt "behandlet" som måltavlen.

Vi mener

Lansert i 2002 og oppdatert to ganger i 2007 og i 2010, setter alderen Touran en god pålitelighet. Og du kan ta stolthet i å tilby tristón faktisk ferdig, men unektelig kvalitet.

Opel Zafira Tourer

Opel Zafira

15,5 til 20

1.9 CDTI kjent bare få tilfeller av plugging partikkelfilter, som varierer i forhold til den foregående generasjon. dermed den totale påliteligheten av Tourer er bra til tross for noen elektroniske feil, med feil elementer som påvirker komfort fremfor alt. I 2012, noen eksemplarer tilbake til verkstedet for å dra nytte av en oppdatering management software oppmøte nærlys.

3 av 5 stjerner

Noen av boenhetene airbag måtte endres, og visse belegg er ikke veldig forsiktig. Men utenfor, malerier og justering av kroppsdeler gir godt inntrykk.

Vi mener

De Zafira Tourer fordeler fra fremgang enn forrige generasjon hadde begynt å innse i domenet av pålitelighet. I stedet, kvalitet etterbehandling, krymping mot de beste.

Citroen C3 Picasso

Citroen C3 Picasso

15 til 20

I 2012, et stort antall e-HDi modeller viste 1,6 injeksjonstrykket problemer, Du trenger en datamaskin omprogrammering i verkstedet. Også har visse individer dratt nytte av erstatte en sele. De ble også påvist svikt starter på diesel 1,6 HDi 90 hk. En rekke kopier må også gå tilbake til butikken for en reposisjonering av drivstoff kanaler, for å erstatte bremsekabler. I svært spesielle tilfeller har de blitt erstattet av garantien noen driver airbag-moduler. De har også blitt endret av parkeringsbremsesystemer.

Kvalitet 3 av 5 stjerner

Utad de ulike kropps elementene er tette, og maling brukes på riktig måte. Det indre av C3 Picasso flygende givende materialer, hvor justering av mekaniske og elektroniske komponenter er nøyaktige.

Vi mener

Forførende og godt gjennomtenkt, Citroën kompakte MPV avslører også svært godt bygget og har et meget godt nivå av pålitelighet.

Ford S-Max

Ford S-Max

15 til 20

S-Max har vært flere oppdateringer for å korrigere mindre defekter. Den tidlige slitasje av noen glødeplugger ofte skyldes forstyrrelser av den ekstra varmeapparat. Videre kan vanninnløpet skade servo pumpene. Mange batterier er utladet tidlig. Til slutt, noen flyers lider tidlig motorslitasje.

4 av 5 stjerner

Presentasjonen på Ford-Max er sportslig, med metallinnlegg på instrumentpanelet og massive belegg med tett skum. ikke perfekt, innstillingene ikke fortjener kritikk.

Vi mener

Laget i Genk, Belgia, starter den nye S-Max produksjon i Valencia i 2015, det viser et godt nivå av pålitelighet, men ennå ikke perfekt. Tvert imot, Det er bemerkelsesverdig veldig god produksjon kvalitet.

Renault Espace

Renault Espace

14.5 på 20

Etter mange skuffelser, spesielt i begynnelsen av sitt liv, Renault Espace få et akseptabelt nivå av pålitelighet. Imidlertid kronisk skjørheten i noen 1.9 dCi turboturbo 2.2 dCi problemer, noe som noen ganger har problemer med stenger, spesielt i tilfeller av alvorlig bruk forene. Også feil i motoren sensor.

kvalitet

3 av 5 stjerner

De legemeelementene er stramt og dra nytte av maling påføres med forsiktighet. Inside, nivået av opplevd kvalitet er bra, men vibrasjonene fra noen dieselmotorer er uakseptabelt.

Vi mener

Produsert i Sandouville, Frankrike, må vente til bilutstillingen i Paris i år for Renault vise oss hans erstatter. I kompensasjon, Det tilbyr kvalitet på et godt nivå med pålitelighet og meget solid.

Seat Altea

Seat Altea

14.5 på 20

Lansert i 2004, er Seat Altea den eldste av omfanget av den spanske merkevare. Gjennom disse årene har det vært flere hendelser. Dermed noen Diesel TDI har fortsatt problemer i feil på elektronisk styring; omprogrammering fortsatt nødvendig i salg, selv om noen defekte kontrollenheter må endres, noe som er en høy regning. Noen programvare DSG dobbel clutch bokser må omprogrammeres igjen.

kvalitet

3 av 5 stjerner

Seat Altea forsamlinger er veldig bra og dashbord inntar en hård og blank riflet materiale, men. En fersk stortingsmelding anbefaler erstatning, om nødvendig, de bakre aksel foringer.

Vi mener

Med Altea, SEAT trodde lokke flere kunder. Men hans argumenter, gjennom årene, er begrenset mot sterk konkurranse. Selv om det er et godt produkt, er elektronikk pålitelighet ikke helt dominert.

Du kan også være interessert

- Merker mest pålitelige biler i Europa, ifølge OCU