Mercedes S-klasse 2018: nye motorer med 6-sylindret bensin

Mercedes klasse S: ​​nye bensinmotorer for 2018Mercedes klasse S: ​​nye bensinmotorer for 2018Mercedes klasse S: ​​nye bensinmotorer for 2018Mercedes klasse S: ​​nye bensinmotorer for 2018

Mercedes Det har annonsert at neste oktober vil offentlig fornyet upublisert klasse S 6-sylindret bensin online (Det har også brukt denne konfigurasjonen for en ny familie dieselmotorer) Det har utviklet for erstatte de tidligere motorene V6, som en V8.

den ny bensinmotor seks sylindre i rekke Mercedes, navngitt med intern kode M256, Den har 3 liter og får en høy teknologisk byrde. Takket være en 48 volts strømforsyning, den nye motoren electrifies mange komponenter så langt mekanisk bevegelse. tradisjonelle hjelpebånd forsvinner (Kortere motor), bringer sammen den tradisjonelle dynamo og starter på en enkel mekanisme som festes til girkassen og som også går ut funksjoner en elektrisk motordriv støtten (20 hk); Det har en buyellerr eksponentielt effektiv elektrisk inaktiv; vannpumpe, klimaanlegg kompressor.... alt blir elektrisk drevet og styrt.

Engine Mercedes 6-sylindret bensin

Den første utgaven av denne motoren vil bli delt inn i to versjoner. for Mercedes S 450 effekt 367 hp og S 500, 435. Merket har ikke annonsert mer data, men er ventet meget lavt drivstofforbruk og utslipp. Sterk elektrifisering overfører disse versjonene hybride egenskaper. Til tider, nye Mercedes S 450 og S 500 de kan beveges bare ved elektrisitet. Endringen presenterer også en "stearinlys-modus" når dekobler bensinmotor for endring seg å avansere gjennom tregheten i bilen, varmen motoren er stoppet.