Dakar 2015: Carlos Sainz sier endelig farvel til rally etter en ulykke

Dakar 2015: femte trinnetDakar 2015: femte trinnetDakar 2015: femte trinnetDakar 2015: femte trinnet

Carlos Sainz vil ikke huske med spesiell hengivenhet Dakar 2015. Sant nok, det begynte en ny utfordring, med Peugeot, og en ny kjemper våpen for de tøffeste rally i verden, 2008 DKR. Men Madrid har problemer fra den tredje etappen 52 pilot ikke lenger: Shock mot en bilist som skulle i motsatt retning, bryte turbo bare én dag senere, og tvang ham til å trekke seg permanent, den kollisjon med en stein (Bildet støtte, stige med piloten seg til sin Twitter-konto) 20 km fra slutten av det femte trinnet han ga over flere ganger.

Dakar 2015: femte trinnet

Både Sainz og kartleser Lucas Cruz De var uskadd ulykken, og dermed kan derfor ikke fortsette i Dakar 2015. Verken hatt mye flaks Nani Roma (Mini) i spesial torsdag omstridt mellom Copiapo og Antofagasta (458 km), siden det hadde alternativer inntar scenen og tre punkteringer på rad De stoppet ham, til slutt ender åttende til 10:02 minutter bak vinneren.

den 'Fesh-fesh' Han stoppet ikke den russiske piloten Vladimir Vasilyev (Mini), vinneren av femte stadium den første av sine vinnere av Dakar-, med bare 20 sekunders margin med Saudi Yazeed Alrajhi (Toyota). Robby Gordon (Gordini) Det var den tredje klassifisert 1:25 minutter Vasilyev. Fjerde plass i torsdagens etappe, Nasser Al-Attiyah (Mini) Strekker avstand foran den generelle, nå 10:35 minutter margin med Giniel de Villiers (Toyota) Alrajhi og 20:29 minutter.

I kategorien av motorsykler, spansk Joan Barreda (Honda) og Marc Coma (KTM) De returnerte til å være de store aktørene i det femte etappe. Hvis Onsdag var vinneren Castellon, koma Han var den 'tilbake' og Han var vinneren ved ankomst til Antofagasta. De to spanske ryttere kom sammen til mål, så Koma 02:16 Barreda kutte i den generelle, som fortsetter å lede plasseringer med 10:33 minutter margin. Laia Sanz fortsatt i topp 20 rangering i 1h stilling 17: 12: 32 leder.