Stor analyse varebiler

Den er representativ for Ford, i innsatsen.Fiat Ducato oppfylt forventningene.Volkswagen konkurrerer med sin store Crafter.Citroën Jumpy har i sitt tilbud for denne kategorien.
Stor analyse varebilerStor analyse varebiler
se videoerse video
Stor analyse varebiler
Stor analyse varebiler
  • Beviset i bilder
Stor analyse varebiler
Stor analyse varebilerStor analyse varebiler
Sammenligning av kommersielle kjøretøyer

Formålet med Challenge TM Van er Sammenligning av kommersielle kjøretøyertilby leserne en komparativ som de selv ville ha likt å bli holdt. Med bidrag fra alle målinger og data vitenskapelig bevist, men med visninger, følelser og dommen innhentet av ikke profesjonelle folk med informasjon. For normale mennesker, men dypt kunnskapsrik av ytelse og oppførsel av kommersielle kjøretøyer.For å danne team testere TM Van Challenge, global transport valgt fire dyktige fagfolk for å vurdere de fire varebiler, mellomakselavstand høye tak, neste generasjons integrert sammen.

Deltakerne regnet som arbeidsdokument strenge måling og kontroll levert av vår teknisk senter. Men med unntak av våre testere måtte vurdere en rekke parametere for sortert etter kategori som design, innvendig lasterom, motor, transmisjon, bremser, styring, fjæring, dynamiske oppførsel eller nivået av utstyret.

Testen økten begynte med en første kontakt med kjøretøyer, som våre eksperter analysert både utenfor og inne i hver enhet.
Som et første dynamisk økt, har vi etablert en oppbevaring test og dratt av ramper 24 og 18 prosent.Vi har beveget viklingen sporanlegg stabilitet og håndtering hvor det kunne vurdere den dynamiske oppførselen til kjøretøyene og kapasiteten til dens mekaniske andre nivå veier.

Heller ikke utfører glemte høyhastighets-test, i den brede ytre ringspor godkjenning INTA hvor avslørte oppførselen til adresser og suspensjon.

Resultatet av Challenge TM Van har vært veldig tilfredsstillende
Dette er en helt fornyet modell, forhjulsdrift restene
markere multifunksjonsratt

Det trekker oppmerksomheten til den lille hjulet brukes i tilfelle av en varebil

opprettholde rekke motorer allerede i forrige LT-serien