Volkswagen Touareg tredje generasjons salg i 2017

Volkswagen Touareg 2017Volkswagen Touareg 2017Volkswagen Touareg 2017Volkswagen Touareg 2017

2017 Volkswagen Touareg vil lande neste år på markedet, og vil bli konsolidert som flaggskipet boque etter gapet vil være i området etter endt produksjon av luksus Volkswagen Phaeton.

dette tredje generasjon Stor SUV Volkswagen vil bli vist offentlig for første gang i løpet av Auto Shanghai 2017 (April), etter den første opptreden som et konsept som vi så i Beijing 2016 Hall, under navnet Volkswagen Concept T-Prime GTE.

Laget på den langsgående modulplattformen 'MLB Evo'(Det samme som Audi Q7), den nye Volkswagen Touareg vil dra nytte av en reduksjon av dens vekt (det er snakk om at merket på skalaen mindre enn 2 tonn) og muligheten til å tilby versjoner med oppgraderte dieselmotorer V6 og V8-motorer, så vel som hybrid fremdriftssystem i forbindelse med mekanisk bensin og diesel (både en konvensjonell hybrid som en plugg-inn typen eller 'plug-in').

Del basis Audi Q7 også tillate Volkswagen Touareg utnytte teknologier som ratt styre og turbo makt, blant andre.

Det gjenstår å finne ut om det vil etter hvert tilby tredje rad (7 beboere), men på grunn av sin størrelse (bredere og lengre) med hensyn til den andre generasjonen, du kanskje tror så tilgjengelig. For å motvirke tap av Volkswagen Phaeton, det er snakk om en mulig topp versjon med en luksuriøs finish og der det er bare plass til fire passasjerer.

den Volkswagen Touareg 2017, som vil bli satt sammen på den plante som har merket i Bratislava (Slovakia), vil presentere en revidert estetisk som vil ha nok til å gjøre med konseptet presentert i Beijing viser faross med LED-lys, mer dynamisk både på forsiden, på sidelinjene og i den bakre og en innvendig hvor to skjermer 12 og 15 inches gjøre oppgaver instrumentering boksen og systeminformasjon og underholdning, henholdsvis, som eliminerer de fleste av de hittil eksisterende knappene. I tillegg finner vi kontrollere sine funksjoner ved gester og tale, samt system kjøring semiautonomous og automatisk parkering. Ingen mangel edge teknologi for å drive bistand, som gjør bruk av radar, kameraer og nærhet sensorer, blant andre teknologier utstyre denne SUV luksus.

dette Volkswagen Touareg 2017 Du vil ha som viktigste rivaler på samme Audi Q7, BMW X5, Ford Edge og Volvo XC90.

Du kan også være interessert

Volkswagen teststrøm Touare

Volkswagen Golf 2017, første data og bilder