Hyundai ix35 2.0 4×4

Hyundai ix35Hyundai ix35. en indikator for momentant drivstofforbruk manglerHyundai ix35Hyundai ix35. seks-trinns automatgirkasse for 185 hk motor

Du må prøve nye ting, og dette er ikke en Hyundai ix35 Tucson. Planen i uken skulle kjøre R8 Spyder ( 'god vilje som R8, men uten tak', tenkte jeg for meg selv), Mercedes E Cabrio (' god vilje ... ') og ix35 ...' dette virkelig det slår meg '(jeg vet, jeg vet, godta alle kommentarer, men det er hvordan jeg valgte). Men jeg hadde rett.

Er dette en Hyundai?

For meg, overrasker ix35 meg. Mens du kjører en Hyundai Santa Fe kan du komme å se 'American' transfondo en rull og en ledelse som, selv om tilpasset europeisk smak, følger kanonene av det. I stedet den ix35 synes European. Selv for europeiske. Jeg mener for en suspensjoner trekke fast, mer i tråd Kuga at Qashqai. Dette er rivaler med ix35 ønsker å konkurrere.

adresse åpner en elektrisk servostyring. Kom igjen, som de fleste rivaler, men vi vet det ikke er lett å gjøre en god elektrisk retning. Nesten alle kilometer vi kunne ha vært kjører på veien, men denne bruken Det føles veldig godt hva som skjer under hjulene. Og aller viktigst, kjøring svar er rask og direkte, som forløpere suspensjoner når sirkulert i en rett linje. Hvis du liker å kjøre, er ix35 et helt reelt alternativ. Den har ESP som standard, men med denne AWD-versjonen har hatt noe behov for å gå inn i drift i løpet av vår første kontakt med ix35: jordskred vi fant på veiene drysset salt eller snø raskt ble enkelt løst ved å sende tvinge den bakre av den fullstendige automatiske trekkraft.

The ix35 data

Alle de ovennevnte er noe mer enn appreciations. Men data. den 2,0 CRDI har 136 hester, som Ford Motor Kuga-PSA. Skjøvet fra svært lave turtall og forsiktig, men ikke 'kick', som angitt i databladet. Han er tilfreds med 32 mkg, får fra 1800 rpm, men allerede føles enda før ankomst av makt, uten forsinke turbo start følelsen.

Hvis noen ønsker en endring Automatisk vil måtte velge denne motoren er en forbedret versjon som har 184 hester og arbeider med en lavere kompresjon, som skal bidra til en mindre støyende drift. Automatgir utviklet av Hyundai seg selv. Det vil også bli tilbudt denne 184 hk med sekstrinns manuell girkasse, men gitt makt, alltid kombinert med firehjulsdrift. Det skiller seg fra resten av sine hjul standard 18 inches.

Firehjulsdrift blir automatisk forbundet ved hjelp av en koblingsskiven. Den ix35 4x4 er i utgangspunktet en forhjulsdrevet, kan sende stadig mer kraft til bakhjulene når den oppdager glidning. Du kan nå repatir motorkraft likt mellom to akser og manuelt, kan du tvinge dette ved en knapp, men bare under 40 km / t.

Med 2,0 CRDi, ix35 4x4 Homolog et gjennomsnittlig forbruk på 5,8 l / 100 km i konfigurasjonen 136 hester. Forhjulsdrevne versjon kutte denne forbruket til 5,5 l / 100 km, med en CO2-utslipp på 147 g / km. Det er den versjonen av ix35 vil være den mest solgte, i hvert fall hvis du følger dagens marked trend. I tilfellet med 184 hk ix35 forbruket opp til 6,1, og nådde 7,2 hvis man også legge automatgir.

det er en 163 HK 2,0 bensin bare i forhjulsdrevne versjon, men i løpet av året nye motorer av stor interesse vises. Diesel, bensin 115 hk 1,7 og 1,6 GDI av 149 hester, begge utstyrt med ISG start-stopp-system stopper automatisk.

mye Tucson

den ix35 knapt ligner forgjengeren som er åpenbare. bokstaven 'i' vises, og det betyr at du allerede har europeisk tilnærming selv i stil, som i10, i20 og i30 (og senere i40 som skal erstatte Sonata). Vokser svakt akselavstand (10 mm) fra den Tucson og øker lengden 85 mm, opp til 4,41 meter lang. i kunngjør en bemerkelsesverdig evne trunk, 591 liter. Interiøret har et moderne utseende, men bare fra de ferdige fasiliteter er tilgjengelig ratt høyde og dybde. Denne graden av klimaanlegg utstyr blir også tosoners klimaanlegg. Fra utsiden er det lett preget av barene på taket, 17-tommers hjul og tåkelys. oppvarmet frontrute, cruise control ... dette er den versjonen som virkelig kan stå opp til segmentet ledere. Hyundai har tredoblet sin vekst i de første månedene av året. Vil hun ix35 opprettholde dette nivået? Bare i tilfelle, har Hyundai besluttet å følge med 5 års garanti 5 års veihjelp og 5 år med gratis checkup.

bensin

diesel

diesel 4x4motor
makt136 hk ved 4000 rpm
moment32,6 mkg ved 1800 rpm
transmisjon
trekkraftIntegral kobles
gearbox 6-trinns manuell
Ytelse, forbruk og utslipp
maksimal hastighet181 km / t
by6,8 l / 100 km
extraurbano5,2 l / 100 km
mixed5,8 l / 100 km
utslipp154 g / km