Hvordan avregistrere bilen

Hvordan avregistrere bilen

I krisetider, Det er mange bileiere som velger å disenroll, hovedsakelig av økonomiske grunner som ikke tillater for tilsvarende vedlikehold. Andre, fordi de endrer bosted til et annet land; eller av den enkle grunn at vår bil er for gammel og ønsker achatarrarlo. Og mer drastisk, fordi vi har stjålet.

Hvis du er interessert i avregistreringen bilen, eller hvis du lurt på hva du skal gjøre for å gjennomføre denne prosessen, bør du vite at det er to måterDen første, Dandolo lav midlertidig; og andre, ber om avregistrering.

Wrap-up

hoved årsaker der en kjøretøyets eier bestemmer seg for å disenroll er som følger: unnlatelse av å møte en kostnad sammenbrudd, flytte utenlands midlertidig, stjålne kjøretøy ut å ikke kunne ta grunnleggende vedlikehold, eller for å ha levert et kjøp.

Hvis du bestemmer deg for å midlertidig avregistrere bilen din, bør du vite at Du kan ikke forlate parkert på gaten og selvsagt, Du kan ikke flytte med ham. Bilen må være tvangsmessig parkert i en garasje, offentlig eller privat.

scrapping

En annen detalj som du vil sikkert være interessert i å vite er at på denne måten, vi vil ikke bli pålagt å betale veiavgift eller en politikk for forsikring. I tillegg Det vil ikke være nødvendig å passere i løpet av denne perioden ITV (Vehicle Inspection), men ved tidspunktet for disenroll må ha bestått aktuelle inspeksjon. Senere, da jeg gi av høy Igjen, er en forutsetning for å passere gjennomgang offisielle.

¿hvor Du kan avslutte abonnementet midlertidig bilen min? Prosedyrer skal utføres i lederskap Trafikken i provinsen hvor eieren bor, eller hvor bilen er registrert. For å gjøre dette, må du fylle ut søknadsskjema i den tilsvarende offisielle form, ledsaget av ID-kort og førerkort i tilfelle av fysisk-folk, og bilens vognkort (Registrering sertifikat og kort ITV).

I tilfelle av tyveri, Det må også presentere tilsvarende klage, være fritatt for den tilsvar sats ja du må betale resten: 8.10 euro.

forlatt bil

Hvis du er fristet til å forlate bilen på gata, ville det ikke være en god idé for deg. La uten å bli utladet bærer en bot på mellom 600 og 600.000 euro euro. Ikke gi opp, han aldri ville ... og lommeboken vil takke deg.

avregistrering

Hvis du ønsker å avregistrere bilen permanent og kvitt det, Det er flere alternativer du har til disposisjon: autoriserte scrapyards -Centers autorisert Behandling (C.A.T.) hvor dekontaminering kjøretøy loven krever utføres; egen DGT (DGT); eller selskaper som de er opptatt av å fullføre alle formaliteter for gratis, som 'Desguaces Madrid' eller 'Dardebajaelcoche.com', for eksempel.

kjøretøyet du kan direkte føre til disse autoriserte sentre, eller søke om overføring av kran. De nødvendige formaliteter, som vi så tidligere med midlertidig lav, kreves spesifikk dokumentasjon: Fotokopi av ID-kort, førerkort og bil dokumenter og signering av søknaden levere lav CAT.

Til gjengjeld vil du motta vrak og dokumentere avregistrering av kjøretøyet i registeret. Det vil være det første dokumentet som eieren må sende til ditt forsikringsselskap for å avbryte din forsikring, og til de kommunale kontorer for å gjøre det samme med skatten.