Offisiell: dette er den nye Seat Ibiza 2017

Dette er den femte generasjonen av Seat IbizaDette er den femte generasjonen av Seat IbizaDette er den femte generasjonen av Seat IbizaDette er den femte generasjonen av Seat Ibiza

Den mest populære modellen av den spanske merkevare, Seat Ibiza, kommer i sin femte generasjon bare 5-dørs legeme og er helt fornyet bevare funksjonell og sporty ånd som alltid har vist. Bringer en frisk design Det gjenspeiler karakteren av den nyeste Seat, og samtidig opprettholde den karakteristiske DNA av merkevaren, med elegante og sporty egenskaper.

den nye Seat Ibiza 2017 er en helt ny modell, født med sikte på å markere et før og etter i sikkerhet, design, ytelse og komfort. debuterer Nå er den nye A0 MQB modulplattformen på VW Group, unincremento lover vridningsstivhet med 30 prosent. først lansert i 1984, har det blitt Ibiza Seat-ikonet, som det har vært i bilen mer tid har vært i historien av merkevaren og er den mest vellykkede modellen med enn 5,4 millioner solgte enheter. Seat Ibiza, sammen med den nye León og den nye Ateca, er en av bærebjelkene i den splitter dag.

Ny Seat Ibiza: mer design, mer funksjonalitet

den nye Seat Ibiza har vokst på innsiden og utsiden: Det er mye bredere (Opptil 87 mm), kortere og 1 mm 2 mm lavere enn den foregående modell. Sporbredde 60 mm vokser i forakselen og på baksiden 48, mens Akselavstanden øker 95 mm å stå på 2,564 millimeter. Som et resultat, forbedret beboelighet betraktelig, slik at den nye Seat Ibiza er en bil mindre på utsiden og større innvendig.

Seat IbizaPlass for knær i baksetet Den har økt 35 mm, som Seat, mens høyden er tilgjengelig i forsetene vokser 24 mm og 17 bak. Innvendig bredde tjener 42 mm, og lover å være Modellen med bedre livability segment. Stammen, Det har senket lasteplan, Den vokser i 63 liter, nå nå totalt 355 liter.

Ny Seat Ibiza: effektive motorer

alt motorutvalg Ny Seat Ibiza oppfyller regelverket Euro6. Det første alternativet tilgjengelig Direkte innsprøytning er 1,0 tresylindret TSI i varianter 95 eller 115 hk, utstyrt med turbolader og mellomkjøler. På slutten av 2017 vil nå nye 1,5 TSI fire sylindere og 150 CV.

For sin del, vil den nye Seat Ibiza Diesel utvalg består av 1,6 TDI versjoner 80, 95 og 115 CV. vil også bli tilbudt 1,0 TGI 90 hk drevet av komprimert naturgass (CNG). Motorene ovennevnte 95 hk kraft forbundet med girkasser seks farts (i 7-trinns alternativ DSG), Mens resten vil ansette femtrinns boksen.

Ny Seat Ibiza: fire utstyrsnivåer

den nye Seat Ibiza 2017 Den vil være tilgjengelig i fire utstyrsnivåer, starter med Referanse, Style, FR og xcellence. behandling FR er fokusert på en mer dynamisk og teknologiske utstyr hekkdiffusor og spesifikk fremre støtfanger, sportsunderstell -Justerbar i to moduser, Normal og Sport og en eksklusiv sort utvendig pakken, mens slutt Xcellence tilbyr en mer praktisk funksjonelt utstyr (I fremtiden også innstillbar fjæring).

Seat Ibiza 2017ferdig Xcellence den nye FR og Ibiza vil ha samme pris og intensjonen å tilby de beste alternativene for ulike typer sjåførerFR for de som ønsker en sportsbil, og Xcellence fokusert på eleganse og teknologi.

den LED innendørs belysning miljø, og for FR xcellence, Det tilbys i to farger, rødt og hvitt. Takket være LED, er kvalitet belysningen svært høy og betydelige energibesparelser omsettes til lavere forbruk er oppnådd. denFull LED-lysene Ibiza -faros, piloter, blinklys og tåke trasero- er nyvinninger i dette segmentet.

Ny Seat Ibiza: komplett utstyr

blant systemer kjørehjelp Innlemming Ny Seat Ibiza 2017 er Front Assist, Traffic Jam Assist, ACC adaptiv cruise control, oppføring system og nøkkelfri start Kessy Entry System, en ny generasjon parkeringssensorer foran og bak, og et kamera sett bakfra av høy kvalitet berøringsskjerm 8 inches.

Det vil også være tilgjengelig på den nye Seat Ibiza 2017 trådløs lader for smarttelefoner med GSM signalforsterker. I tilkoblingsmuligheter er tre alternativer: Spill Car Apple, Android Auto Mirror Link. I tillegg Ny Seat Ibiza kan omfatte en Beatsaudio teamet sound, med digital signalprosessor (DSP), 7 førsteklasses høyttalere og en 8-kanals forsterker 300W kraft.

Du kan også være interessert i:

Seat Ibiza, den spanske ikonet

Seat 850 til Seat Ibiza

Seat Leon: slekt, video