Land Rover Discovery 4 Graphite, mest karakteristiske og ansatte

Land Rover Discovery 4 GraphiteLand Rover Discovery 4 GraphiteLand Rover Discovery 4 GraphiteLand Rover Discovery 4 Graphite

den fjerde generasjon Land Rover Discovery presenterer endringer i sin kommersielt tilbud, i dette tilfellet, med tilgjengeligheten av nye spesialutgaven Land Rover Discovery 4 Graphite.

bestillinger av Nye Land Rover Discovery 4 Graphite De kan være laget av slutten av oktober på en startpris på 63,100 euro, selv om deres levering proprietære vil ikke skje før januar av 2016.

design Land Rover Discovery 4 Graphite Det tar mye av de estetiske elementer inkludert i pakken 'Black', som fremhever grå finish i dørhåndtakene, logoer Discovery på panseret og bakluken og

ventiler, gitter og frontgrill, som også inkorporerer et skinnende sort ramme og en lysere grå. deres legering De er også unikt og har en diameter 19 inchesi syv-dobbel snakket strålende mørk grå. Som for farger på karosseriet, Land Rover Discovery 4 Graphite Den har opp til ni forskjellige nyanser, mens i innlandet kan du velge mellom tre typer fargekombinasjoner.

Et nivå av utstyr, Land Rover Discovery 4 Graphite Du kan eventuelt har teknologien InControl Apps, som legger mer moderne og tilkoblingsfunksjoner til systeminformasjon, navigasjon og underholdning. denne teknologien InControl Apps Det inkluderer forskjellige typer applikasjoner som støtter smartphones, du kan få tilgang til dem via berøringsskjermen multimediasystem.

så god land Rover, dette Grafitt Discovery 4 Han er i stand til å oppføre seg som en ekte okse på alle typer terreng. Den effektive og intelligent firehjulsdrift Terrain Response i kombinasjon med andre systemer så som Hill Descent Control (Eller bakke nedstigningen kontroll), som inngår i standard utstyr, er den store basen i dynamiske betingelser som tillater Land Rover Discovery 4 Graphite komme unna med det meste av sikkerhet i alle situasjoner. Alternativer sikkerhetssystemer og kjøre assistenter romslig Disse inkluderer systemer som teknologi Wade Sensing ™ (varsler føreren om vanndybden vade), System Assistanse Bilberging, Dead Vinkel kontroll, nærhet sensor Bil og trafikk Detector Omvendt, blant andre.

A eksklusive detaljer som er lagt til i denne spesialversjonen Land Rover Discovery 4 Graphite du må legge til noen av styrkene til denne SUV, som er hans indre konfigurasjon med 7 seter i standardbestemmelse stadion og en lastekapasitet som kan nå 2558 literhvis seter for de andre og tredje rader er foldet.

Du kan også være interessert

- Prisene på nye biler Land Rover

- Land Rover 2016: biler kommer

- Video: Land Rover patentert usynlig trailer

- Land Rover Discovery Sport Dynamic