De fem mest elegante bybil for øyeblikket

Urbane biler med mer sjarm styleogUrbane biler med mer sjarm styleogUrbane biler med mer sjarm styleogUrbane biler med mer sjarm styleog

Smart ForTwo og ForFourSmart ForTwo / Smart ForFour

Utvilsomt, Fortwo og Forfour ny Smart De har vært to store utbygginger i bilen segmentet urban i nyere tid -saldrán for salg i det spanske markedet i november-. Begge deler prosjektering og bygging plattform med Renault Twingo, slik at disse tre 'bymennesker' tilbudet samme filosofi bakre motor og bakhjulsdrift. hans utforming neppe det går ubemerket og det fremhever det nye utseendet av frontlyktene, grille grillen og ekstremt kort overheng kroppen. Den annen kombinasjon av farger og materialer gir en viss mål både Smart Fortwo og Forfour. Til å begynne med den nye Smart Fortwo og Forfour er tilgjengelige med tresylindret motor 999 cm3 av 71 atmosfærisk CV (heretter kan velge turbo 898 cm3 og 90 CV). For godt inn i 2015, vil den mekaniske området være ferdig med ankomsten av den grunnleggende motor eller tilgang med en tre-sylindret bensinmotor og 60 hk. Mer om ny Smart ForTwo og ForFour.

Renault TwingoRenault Twingo

den utforming og oppfinnsomhet er dine virkelige styrke. Som du vet, i denne generasjonen Renault Det har slått seg sammen med Daimler å utvikle både to nye Smart (ForTwo og ForFour, øyeblikk) som dette nye Twingo. Og her ligger den største særegenheter ved denne byen nye Renault: bærer motoren under bagasjerommet og driver bakhjulene ...

De to motorer tilgjengelig Twingo har tre sylindre, er en atmosfærisk med 999 cm3 og 70 hk, den andre er kjent TCE 898 cm3 turboladet motor med 90 hk. Les mer om Renault Twingo.

Toyota AygoCitroen C1 / Toyota Aygo / Peugeot 108

Citroen, Toyota og Peugeot de ønsket å beholde alle sine bybil utvikling C1, Aygo og 108, ja, med egen skiller dem mye klarere form enn sine forgjengere.

den C1- Den er tilgjengelig i versjoner tre eller femdørs. Det vil også være mulighet til å velge en variant konvertible med skyve lerret tak -av drive elektriske- etterlater en åpning i taket 80 ved 76 centimeter (mer om Citroen C1). Mekanisk rekkevidde blir individuelt dannet ved to bensinmotorer: en 998 cm3 og 68 hk og 87 hk 1.2. I utstyret streker Mirror Screen multimedia-system, som forbinder en smarttelefon med bilen. Mer om Citroen C1.

den Nye Toyota Aygo, i mellomtiden, kan du velge først med to Likene av tre og fem-dørs (Det japanske firmaet gir ikke mulige tidspunkt cabrio versjon). Den motoren tilførselen reduseres til tre-sylindret bensin 68 hk 1,0 og dens estetiske slående en frontal stor personlighet, som fremhever form av X som tar grillen. Les mer om Toyota Aygo.

I tilfelle av Nye Peugeot 108 (Erstatter den tidligere 107), Gir etter vårt syn 'Mindre risikabelt' design av de tre. I likhet med C1, tre typer karosseri (tre dører, fem dører og topp eller cabrio), to bensinmotorer (ved 1,0 VTi av 69 HK og en 1,2 Puretech 82 hk) og en bemerkelsesverdig utstyr er tilgjengelig i fremhever ryggekamera, automatisk klimaanlegg og multimediasystem Mirror Screen. Les mer om Peugeot 108.

Fiat 500Fiat 500

helhet seducer redusert format hvis design gjør det klart umiskjennelig retro fargestoffer og stor personlighet, Fiat 500 av XXI århundre fortsetter å erobre publikum over hele verden. Hvis Mini var pioner i å tilby uendelige tilpasningsmuligheter i en liten bil, Fiat 500 Han har arvet denne filosofien med tillit. Kommersiell serien består av to organ utførelser: tre-døren lukket og variant 500C eller cabrio med et lerret tak som bare kan brettes eller foldes ut på toppen. Når det gjelder motorer, kan de velge mellom fire alternativer: to bensin (0,9 Turbo TwinAir 105 HK og 1,2 69 HK), en bi-brenngass-LPG (Liquefied Petroleum Gas) 69 HK og Diesel 1.3 Multijet 95 hk. Les mer om Fiat 500.

Adam OpelAdam Opel

den Adam er en fast forpliktelse som gjør Opel i segmentet av urbane, i dette tilfellet, full av stil, sjarm og uendelige muligheter for tilpasning. I forhold til sine konkurrenter, er Adam langt den som har større mekanisk forsyning. Nemlig, kan man velge mellom følgende propeller: En 1,0 EcoTec Turbo 116 hk, 100 hk 1,4, 1,4 87 hk, 1,4-bensin bi-drivstoff LPG 87 hk og 70 hk 1,2. Gjennom 2015 vil den mest sportslige og aggressive versjon, Adam S, med gjenstridige utforming og en 1,4 Turbo 150 hk inkorporeres. For sanne elskere av den opprinnelige, anbefales nye Adam Rocks, en Adam med uttrekkbar lerret tak, en kroppshøyde fra bakken litt høyere og utenfor elementer som minner om crossovers.