Toyota FT-4X Concept: en utrolig futuristisk SUV

Concept Toyota FT-4X, reinkarnasjon myte-roadConcept Toyota FT-4X, reinkarnasjon myte-roadConcept Toyota FT-4X, reinkarnasjon myte-roadConcept Toyota FT-4X, reinkarnasjon myte-road

I 2006 Toyota begynte å gjøre Toyota FJ Cruiser, en SUV av retro inspirasjon som kan anses som moderne reinkarnasjonen av den legendariske Toyota Land Cruiser J40 60s langs de samme linjene og ta noen estetiske detaljer om sine forgjengere født Concept Toyota FT-4X.

den Concept Toyota FT-4X Det vil bli presentert på New York International Auto Show og de har allerede lekket bilder av hans siste opptreden, der vi ser en hvit grille som et nikk til sine forfedre. det er en design studio, et konsept for å studere offentlig reaksjon, men vet ikke når vil materialisere seg som en produksjonsbil, hvis det kommer.

Nå serien, Concept Toyota FT-4X vil basere tnga modulplattform (Toyota Ny global Architecture) der er også gjort den siste Toyota Prius, den Toyota C-HR og fremtidige modeller av merkevaren. Faktisk, tiltak Concept Toyota FT-4X ikke de av ville være langt fra Toyota C-HR, slik at det kan passe inn i den kompakte segmentet.

Som mekanikk, Concept Toyota FT-4X Det kan være drevet av en fire-sylindret motor koblet til en girkasse trinnløs, type kapasitive spenningstransformatorer med AWD og overføringskasse reduktiv. Ville ha forskjellig kjøremodi for bedre å tilpasse seg til grunnforhold (sne, sand, asfalt, øko ...), som velges ved en plassert på venstre side av rattet knott lignende for å lede den fantas kupé Lexus LC og det nye flaggskipet Lexus LS.

inne i Concept Toyota FT-4X Det har betalt spesiell oppmerksomhet til materialer og føle på alle kontroller med robust likevel funksjonell utforming, og detaljer som integrert kamera i bakspeilet sjåføren, eller bakluke med to moduser av åpningen annerledes å bruke i felt og i urbane parkeringsplass er begrenset.

Du kan også være interessert i:

Toyota FJ Cruiser, den mest ekstreme 4x4

Toyota FJ Cruiser forberedelser

Toyota Land Cruiser 180D, renere og effektiv