Tvil: Hvorfor vibrerer og motoren på bilen min høres morsomt?

Tvil: Hvorfor vibrerer og motoren på bilen min høres morsomt?

"I det siste har jeg begynt å legge merke til hvordan Det fungerer ikke så fin som før, siden jeg har begynt å høre en støy Ved å trykke på kløtsj og en vibes ganske ubehagelig når farten på lange marsjer fra lave turtall motoren. Jeg lurer på hva som kan være opphavet til disse vibes og merkelige lyder og hvis de er alvorlig eller ikke".

Respons fra vår tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

med at kjørelengde Vi kan garantere at selv Du har en bil i lang tid. den symptomer som du snakker i brevet peker vi til en slitasje den dual-svinghjul kjøretøyet. Denne enheten har oppdraget med å absorbere noe av vibes den motor, hvor det har to oscillerende disker De roterer i forskjellige retninger sammen ved hjelp av fjærer, slik at balansen er garantert, og for å redusere mange av de primære vibrasjon, særlig av den kraftige TDI.

Men, avhengig av bruk, med mileages få de variabler som vanligvis varierer fra 80 til over 200000, De kan nå besvime reprodusere symptomene du skred i brevet. Disse er ikke eksklusivt TDI den Volkswagen-gruppen og også rik på motorer montert av andre produsenter som PSA, Ford, BMW og Fiat bruke denne teknologien.

Problemet påvirker din Seat Toledo Du kan ha minst to løsninger hvis du vil at disse mistenkelige lyder og en tredje forsvinne hvis du foretrekker å spare en god euro i fare for mekanisk skade. På den ene siden kan du erstatte dual-svinghjul en annen av samme type, med whom'd holde det rumorosidad Diesel under kontroll og vil ikke endre oppførselen til bilen ved starten av marsjen eller akselererende, men muligens på mellomlang sikt vil måtte erstatte det igjen. Et annet alternativ er å ansette noen av settet tilbys av selskapene i sektoren hjelpe som Valeo og montere en massiv svinghjul som har neppe erstatte den gjenværende levetid på bilen din, men muligens nødt til å forholde seg til litt ekstra grovhet, spesielt når du slipper clutchen, som kan skje ubemerket mindre følsom for oppførselen til bilen mennesker.

Tomes løsningen endelig ta, ikke glem å spørre mekaniker til å sjekke tilstand av clutchen. Å være litt sliten, kan du spare gode penger hvis du bestemmer deg for å endre både elementer med å bruke mindre penger på hånden mekanisk arbeid, siden du ville bare bli demontert motor deler på en gang.

Du kan også være interessert

- Spørsmål og tvil om biler

- Spørsmål: hvorfor turbo bilen min høres ut som en sirene?

- Spørsmål: hvorfor bilen bruker mye olje?

- Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis