Beyourcar: forvalter bøter og skader på bilen din fra mobilen

Beyourcar: forvalter bøter og skader på bilen din fra mobilen

'Beyourcar' er en verktøy som lar deg koble din smarttelefon til bilen og komplett kontroll av dette: Varsler om skade på bilen din, søke etter bensinstasjoner, verksteder, fin styring, plasseringen av bilen ekspert tjeneste kontakte deg hvis noen spesifikke spørsmål oppstår.

Det er en spansk initiativ hvor det opererer gjennom en gratis app for mobil (Eller gjennom nettstedet 'Beyourcar') og en OBDII-enhet, som kobles sammen ved hjelp av Bluetooth. Hvis bilen er 2001 eller senere, vil du ha den tilsvarende kontakten for å installere OBDII, som om det var en scart.

Med denne enheten, kan sjåføren vet øyeblikket tilstand av mekanikken i bilen (Dersom en feil og tyngdekraft), dens ytelse (Fart, fart og gjennomsnittlig drivstofforbruk, i forhold til godkjent også av merket) og ulike tilleggstjenester vi diskutert nedenfor.

Hvilke tjenester 'Beyourcar'?

- diagnose: føreren kan stille en diagnose når status for bilen din samt motta varsler om de forskjellige breakdowns som lider. Forskjellen mellom noen 1600 systemfeil og varsler deg med tre forskjellige advarsler: pipetone hvis en mindre feil, to pip for mellom feil og tre pip hvis en alvorlig feil. Det gir deg også tips for å løse problemet, og selv gir deg muligheten til å fortelle deg (og guide) til nærmeste verksted.

- Panel Driving: Hastighet, rpm, motortemperatur, ... er noen parametere som kan indikere bilen i sann tid, som om det var på displayet.

- ATP-tjenester (teknisk og faglig rådgivning): Det er en 'tjeneste' for brukeren: du kan påkalle for å løse spørsmål, sjekk fakturaer, sjekk dine rettigheter som driver ... og også være i stand til å kontakte en ekspert mening i en workshop (hvis du ønsker å vurdere din bil for å selge den, for eksempel).

- vedlikehold: Denne delen inneholder en liste over workshops og informasjon om hver reparasjon historie bil (brukeren må manuelt skrive dem skal vises reflektert) og ulike varsler som kan utløse du å varsle deg når du må endre, for eksempel, olje i bilen, hjul, etc. I tillegg forteller den deg hvor mye penger du har brukt den siste måneden og i fjor på reparasjoner.

- Hvor Parkert: en funksjon svært nyttig for å finne bilen din når du forlot parkert. Hvis føreren ikke huske hvor du slapp, kan du finne det på den tiden med søknaden.

- interessert i: får brukeren i app relatert til bilen din, så vel som den tilsvarende varsling om status for bilen, kommende anmeldelser, nyheter etc.

- forbruk: sjåføren kan se det gjennomsnittlige forbruket av bilen og sammenligne den med de faktiske bildata annonsert av produsenten. Du kan også finne den nærmeste bensinstasjoner og deres gjeldende priser, og holde en telling tanking du har gjort.

- bøter: app viser deg trafikk billetter du har mottatt, og gir deg muligheten til å utfordre (og betale kostnadene for denne prosessen) på den tiden; i fremtiden, 'Beyourcar' kan inkludere muligheten til å betale kostnadene for den fine på det tidspunktet.

- dokumentasjon: Du kan klatre til programmet de viktigste dokumentene i bilen: forsikring, tekniske data, etc. Du kan gjøre dette ved å ta bilder av de samme dokumentene, for eksempel.

Beyourcar

Priser og opsjoner

Anvendelsen av 'Beyourcar' er helt gratis. Denne tjenesten omfatter ikke OBDII-enhet, og dette vil ha 1 GB plass og muligheten til å koble bare én bil. med premium service (24,99 euro uten obdii), kan være koblet til tre biler og har en hukommelse 5 GB. Til slutt, tredje alternativet 'sponset' Det er gratis (OBDII), opp til to biler og opp til 3 GB med plass. den pris OBDII-enhet det er 18 euro å koble enheter og Android 45 euro for iPhone og Android. De eneste kostnadene, uavhengig av enheten er prosedyrene for bruk av bøter og bruk av ATP-tjenester.

Kort sagt, er det en verktøy som en 'bok' av bilen og det krever en tilbakevendende bruk av brukeren. Hvis du ønsker å dra full nytte, må den oppdatere seksjoner som bensinregninger, breakdowns, etc. 'Beyourcar' og fremtidige planer for å innlemme andre funksjoner som 'e-Call' eller nødanrop i ulykker, umiddelbar betaling av bøter, en serviceforespørsel kraner, budsjetter stengt av verkstedene eller hele forsikringsavtale og bilutleie.