Honda Jazz 2018: første data og offisielle bilder

Honda Jazz 2018, reflekterer kommunalHonda Jazz 2018, reflekterer kommunalHonda Jazz 2018, reflekterer kommunalHonda Jazz 2018, reflekterer kommunal

den Honda Jazz 2018 Det vil bli presentert på neste Frankfurt Motor Show. Fronten identifiserer straks med den nye Honda Civic , innlemme grillen og frontlyktene er den nye kjennetegn på japansk. Støtfangeren foran har noen skarpe linjer og mer aggressive konturer rundt lufteventilene. På baksiden er de deler av nettet, grunnere, er sammenføyd ved hjelp av en støpe skinnende sort ovenfor en nedre trapesformet del. En endring i eksteriøret, er tilgjengeligheten lagt ny farge for karosseriet, metallisk blå Skyride Blå.

Honda Jazz 2018: ny motor 1,5 fra 130 hk

En annen viktig utvikling i den nye Honda Jazz 2018-serien er debut av en ny 1,5 bensinmotor 130 hk, som tilbys for første gang i Europa. Selvfølgelig møter den nye motoren de strenge Euro 6 utslippskravene og de første offisielle data annonsert drivstofforbruk 5,4 l / 100 km versjoner av Honda Jazz utstyrt med automatgir CVT, en transmisjon har blitt revidert for å gi en mer lineær og raffineres under akselerasjon respons.

Honda Jazz 2018Honda Jazz 2018: Dynamisk ny versjon

Selv om Honda Jazz 2018 opprettholder sine dyder i form av allsidighet og innvendig plass, fra merket også satse ved en sporty utseende, følgelig den nye bensinmotor 130 hk tilbys i kombinasjon med den Dynamisk ny finish. En slik heving av den smaleste under grillen, noe som vil senke foran splitter, og en diffusor av tre blad er identifisert i den bakre støtfanger-begge dekorert med en rød linje-. Honda Jazz Dynamic har også LED-lykter, tåkelys, sideskjørt, en spoiler på bakluken og 185/55 R16 legering skinnende sort. Inne, understreker stripete mønster eksklusive møbeltrekk og ratt og knott shifter med skinn fôr, alle forbedret med en oransje sømmer.

Andre versjoner av Honda Jazz 2018 vil fortsatt være tilgjengelig for bensinmotor -vtec 1,3 liter 102 HP, presentere sin brukbare bagasjerommet 354 liter kapasitet (til 897 liter når baksetene) og en stor indre rom, særlig allsidig setesystem Honda magi Seat, en 60:40 deling, som gjør det mulig å lage ulike konfigurasjoner i passasjerrommet, blant annet en maksimal lengde på 2,48 m indre last og maksimal lastehøyde på 1,28 m.

Standardutstyret Jazz omfatter hastighetskontroll, oppvarmede setene, frontlykter automatisk tenning og aktiv bremsesystemet i byen (City Brake Aktiv). Høyere range versjonene inkluderer infotainmentsystemet Honda kontakt med 7 tommers, ryggekamera, tilgang til systemet og nøkkelfri start-knappen og avanserte sikkerhetsteknologier, for eksempel frem kollisjon advarsel, varsling av ufrivillige endre baner og systemet med trafikkskilt anerkjennelse.