Det er Toyota SUV Område: C-HR, RAV4, Land Cruiser og Hilux

SUV Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser og HiluxSUV Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser og HiluxSUV Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser og HiluxSUV Toyota C-HR, RAV4, Land Cruiser og Hilux

Diskusjon av SUV er utvilsomt gjøre Toyota RAV4. Denne kompakte modellen er ikke bare en av de mest populære rundt om i verden, men i dag det kan betraktes som pioner kategori da den ble introdusert tilbake i 1994 på Geneva Motor Show. Mye har skjedd siden den gang, mer enn 20 år, men den fjerde generasjon RAV4 er fortsatt helt legemlig dette konseptet SUV, selv forbedre den og etter å ha vært i stand til å tilpasse seg godt til endringer i en kategori med en stadig næret av rival tilbudet.

Test The BestDerfor, på den kommende Test The Best, som skal holdes i Las Rozas messeområdet de neste 11, 12 og 13 november, Du kan ikke gå glipp av avtalen, langt mindre RAV4, som også har nylig gitt ut en interessant hybrid variant som gir enda mer attraktiv for sitt utvalg. Hvis du er interessert får på den nye Toyota RAV4 i største arrangementet til testbiler Spania, akkurat som din forespørsel på denne linken.

ved siden av RAV4, slutter seg til Toyota SUV utvalg nå merket C-HR, en SUV som forårsaker en sensasjon for sin aggressive og originalbildet. En Toyota C-HR som ligger denne gang et hakk nedenfor og gir RAV4 frisk luft til kategori Takket være en slik banebrytende og attraktiv design. Toyota har allerede startet markedsføring av et begrenset serie 200 enheter til en pris på 29.000 euro (Og, ja, de har allerede vært oppbrukt) og omfattende utstyr.

Skuespillerne Toyota SUV er nå fullført ovenfor med to modeller med mer off-road egenskaper, og i dag nesten unikt i markedet, men fortsatt betydelig etterspørsel etter høy funksjonalitet og allsidighet. Vi snakker, selvfølgelig, Land Cruiser og Hilux pick-up. Den første, Toyota Land Cruiser, det lansert en ny motor 2015 med ankomsten av en 4-sylindret dieselmotor 177 hestekrefter, som særlig øker dets effektivitet. Det har også forbedret sin utstyr og tilbyr flere versjoner. For hans del, Toyota Hilux Det er fortsatt en pick-up raffinert og robust, nå med et mer moderne design og en stor evne til å overvinne alle slags hindringer takket være sin reduksjon.

Toyota C-HR

den nye Toyota C-HR Det har vært, som vi har sagt, Endelig SUV for å komme frem utvalget av japanske produsenten. Det er en modell med personlighet og slående design, halvveis mellom en coupé og en kompakt SUV, men håper å konkurrere og stå opp til den allmektige markedet Nissan Qashqai. Den C-HR arver hybrid fremdriftssystem Prius, med en samlet produksjon på 122 HK: det vil si, det lave strømforbruket og pålitelighet er mer enn bevist. Ingen tvil om det vil være en modell som vil gi det snakk i de kommende månedene ... og allerede vi kunne selv prøve.

makt122 hk
gjennomsnittlig forbrukFra 3,9 l / 100 km
versjoner4x2
lengde4,36 meter
bagasjerom377 liter

Toyota RAV4

med en lengde på 4,57 meter, Toyota RAV4 Det er kun tilgjengelig i 5-dørs versjoner. Han har nylig gitt ut sin første hybridversjon (Denne linken finner du test), som må legges til to andre varianter, en diesel og andre drivstoff. Den nye hybrid RAV4 tilbys med to varianter, en med forhjulsdrift og firehjulsdrift annen 4x4. I firehjulsdrift er en annen elektrisk motor forbundet med bakhjulene. Sammen med denne nye hybrid versjon av Toyota RAV4 2.0 Dieselmotor tilbyr 143 hk BMW kilde forbundet med forhjulsdrift. Mens bensin innsats på en blokk med to liter og 151 hk, dette med 4x4.

maktFra 143-197 hk
gjennomsnittlig forbrukFra 4,7 l / 100 km
versjoner4x2 og 4x4
lengde4.605 meter
bagasjerom501 liter

Toyota Land Cruiser

typiske tøffing, til tross for at en Pure SUV Toyota Land Cruiser Det har tilpasset seg de tider av moderne SUV. Dette bekreftes av sin nye serie der ja fortsatt rir en høy forskyvning motor, med 2,8 liter og 177 HK (Denne koblingen finner du test). Denne SUV tilbyr også avanserte kontroller og mye teknologi for å levere god ytelse og komfort i asfalt til tross for sin vekt og volum, god plass inni og opp til syv seter hvis du velger de fem-dørs kroppen.

makt177 hk
gjennomsnittlig forbrukFra 7,2 l / 100 km
versjoner4x4
lengde4.78 meter
bagasjeromFra 381 til 621 liter

Toyota Hilux

Alltid i referanse henting Rimelig, Toyota Hilux Det er nå i sin åttende generasjon. I det, er dette også ren SUV satsing på moderne design og bedre utstyr. Den har en 2.4l forskyvning og 150 hestekrefter, med opp til tre konfigurasjoner for å velge: enkel, utvidet eller mannskap drosjer. En nydelig pick-up i denne linken finner du testen.

makt150 hk
gjennomsnittlig forbrukFra 7,0 l / 100 km
versjoner4x4
lengde5,33 meter
bagasjerom1211 liter i boksen

Du kan også være interessert i:

Den villere og sportsnyheter fra Toyota

Toyota C-HR Launch Edition: utarmet reserver

Toyota RAV4 vs VW Tiguan, hva er bedre?