Den nye Toyota Tokyo Motor Show: en SUV og en sportsbil

To Toyota konseptet til Tokyo: en SUV og en sportsbilTo Toyota konseptet til Tokyo: en SUV og en sportsbilTo Toyota konseptet til Tokyo: en SUV og en sportsbilTo Toyota konseptet til Tokyo: en SUV og en sportsbil

Et bilde er verdt tusen ord, og i dette tilfellet at bildene nettopp lansert Toyota dual konsept~~POS=TRUNC som vil vise i neste Tokyo Motor Show 2017, bare ledsaget av teknisk informasjon. Men vi vil ikke bare glede å se på bildene, vil vi også fortelle deg hvor lite de sier og å spekulere på hva "mye" vi vet.

GR Toyota HV Sports

På den ene siden er det GR HV Sports, en sportslige to-seters hybrid mekanikk, det kan godt være foreshadowing hva som vil være begynnelsen av en sports historie rader Toyota Supra. De er godt kjent nyheten om at Toyota og BMW De jobber med et felles prosjekt som vil dukke opp ny generasjon Z4 i området for den tyske produsenten (det har allerede avduket her som et konsept) og parallelt Toyota Supra appellere til ham i slutten av forrige århundre for å nytolke nøkkelen XXI århundre. I denne forstand, og spesielt kommer fra Toyota, mekanikk GR HV Sports Det kan ikke være mer enn en hybrid drive gruppe. Bare vet vi at batteriet har fokusert for bedre vektfordeling, avgjørende i de tiltenkte dynamikken i en idrett, ikke bare i form, funksjon også. Aggressiv silhuett GR HV Sports kjent for sin Targa-format... som i sin tid var også supra, funksjonen en Roadster sportsbil gir større strukturell stivhet. Interiøret etterlater ingen tvil om sporten streng behandling GR HV Toyota Sports Concept. Cockpiten ser flott ut. Slående kombinasjonen av nøkler for automatgir bruk med tradisjonelle spak styrt H og 6-trinns manuell bytte hånd. den GR HV Sports kunne flytte komfortabel, økologisk og stille i elektrisk rundt i byen og la oss ta vår rolle "pilot" road, regi og bestemme oss i en sport av vårt århundre som kombinerer elektrisk fremdrift med en konvensjonell termisk motor. i Tokyo vi vil vite mer.

Toyota Cruiser Tj

På den annen side, Toyota vil gjøre like mye eller mer støy med Tj Cruiser, definere et konsept som smelter funksjonaliteten til en varebil med SUV bilde at mye er å forme fremtidens bil. den Cruiser tj overfører praktisk og robusthet. Hans Steely utvendig bilde silhouetting en omfattende og modulær hytta. Seter kan være fullt tilbakelent å fjerne en lasterommet som støtter volum av alle størrelser, høy, lang og bred. Karosseri materialer brukes sammen med et spesielt belegg som er motstandsdyktig mot riper og smuss. den Tj Cruiser bruke fremtidig utvikling hybrid plattform tnga (Prius og CH-R) Det ville tillate det å tilby versjoner forhjulsdrift og 4x4.

Du kan også være interessert i:

Begrepene Tokyo Motor Show 2016

Nissan Leaf Nismo, elektrisk "elektrifisere" for Tokyo

Honda turtall opp for Tokyo 2017