Breaking Bad biler på auksjon

Breaking Bad biler på auksjonBreaking Bad biler på auksjonBreaking Bad biler på auksjonBreaking Bad biler på auksjon

Series Bryan Cranston, Breaking Bad, har revolusjonert verden med sin historie, der Walter White og Jesse Pinkman alle lover Albuquerque, er en by i delstaten New Mexico (USA) hoppet. En atypisk scenario i hovedpersonene passere å ha et normalt liv til å bli en av produsentene 'crystal' Wanted. Nå kan de biler som har igjen å bruke i serien kjøpes auksjon. Fans av serien vil gå gale, og om utgangs prisene ikke skyrocketing, sikkert mer enn en av disse bilene når en stor sum.

Pontiac Aztek Walter White

sannsynlig det mest karakteristiske serien bil. Det er den reisefølge og 'business' stjernen i Breaking Bad, beregnings og intelligent Walter White. I den nest siste sesongen som endringer for Chrysler 300 merkevare. den tilstanden på bilen er ganske uheldig og det er behov for større reparasjoner, men prisen er den laveste av de auksjoneres. Dette Pontiac Aztek ekte samleobjekt for fansen. Din pris: 1000 $ -740 euro. Pontiac Aztek

Chevrolet Monte Carlo Jesse Pinkman

den 'Partner' av Walter White Det vises i serien med en Chevrolet Monte Carlo nå ikke fungerer, og Den er skadet av rekreasjon av en skyteepisode i serien der bilen blir skudd. Likevel, stor hær av uskyldige Pinkman av offentlige merker initial sum Auksjon er 2500 $ 1849 euro.

Chevrolet Monte Carlo

Jeep Grand Wagoneer Skyler White

Det er bilen som Walters kone turer. Som antydet, føles bilen bra og er all right mekanisk sett. At ja, trenger maleri noen retusjering og vi snakker om en 1991-modell understreker sin klassiske estetiske og side og bakplater ligne fargen på treverket. Den har en startpris på 7125 $ 5268 euro.

Jeep Grand Wagoneer

Toyota Tercel 4WD Jesse Pinkman

En av bilene som bor mer essensen 'Breaking Bad'. Det er bilen kjøps Jesse Pinkman å bli ødelagt hans Chevrolet Monte Carlo. med Toyota Tercel 4WD -veldig style 'venstre' av Pinkman-, de unge stjernene i noen av de beste scenene fra serien. Tro mot Jesse, på innsiden og utsiden er neglisjert og mekanisk akkumulere 181,500 miles -the livs Kilometerteller nesten 300.000 kilometer-. Dens startpris er 5500 $ 4067 euro-

Toyota Tercel 4WD

Volkswagen New Beetle Marie Schrader

Det er bilen som kjører Hanks kone, bror Walter White og DEA agent -Compliance Management lover på drugs-. Det er en fin New Beetle dyp blå og 2006. Deres status er annonsert ganske bra og, faktisk, den har en startpris på 10000 $ 7394 euro-. Selv om realiteten er at bilen har ikke noe spesielt i serien og det mangler vesentlige minutter på skjermen.

Volkswagen New Beetle

Ford F-250 Vamonos Pest Control

En av dekke selskaper ty til Walter White å koke 'glass uten å vekke mistanke er Vamonos Skadedyrkontroll, en antatt selskap med ansvar for å få slutt på skadedyr i boliger. Selskapet er et kjøretøy Ford F-250 med kroppen 'Pick-up' som, i henhold til spesifikasjonene Det har motorstopp Kilometerteller og det presenterer et ganske høyt tall. Startpris: 5000 $ 3697 euro.

Ford F-250

Cadillac Sedan de Ville

i sist sesong, den personen i serien, Walter White, brukes i noen scener av betydning er en Cadillac Sedan de Ville. Inne i bilen og platen liggende noen feil på grunn av tids, som det er året 1977. Likevel snakker beskrivelsen av en gode mekanikere, Uvanlig for en bil med den alderen. På auksjonen har en startpris på 5000 $ 3697 euro.

Cadillac Sedan de Ville