Volkswagen T5 Multivan Outdoor Edition for eventyrlystne drivere

Volkswagen T5 Multivan Outdoor Edition for eventyrlystne drivere

den nye Volkswagen T5 Multivan Outdoor Edition har alle fordelene av tyske van, nye detaljer og elementer av utstyr å øke komfort, allsidighet og funksjonalitet. Alle med mål om å bli den 'Best alliert' driver elsker av idrett og friluftsliv.

På denne måten nye elementer i for utendørs bruk Multivan T5 er de: dekkene Casvavel 17 tommers sort aluminium, oppvarmede elektriske speil, 'klistremerker' side med 'Utendørs' logo, skuffer glir i baksetet, og en enkelt hvit farge legeme i kombinasjon med svart som en kontrast (gitter, krystaller, klistremerker og dekkene).

Som for elementer av teknologisk utstyr, De har tatt Package 'Light and Vision' regn-sensing sensorer foran og bak parkering svingbare seter foran, RNS 315 navigasjonssystem med Bluetooth-tilkobling, åtte høyttalere og tilkobling for iPhone og iPod. den pakke 'Edition' -serien inkludert i Outdoor Edition, for eksempel multifunksjonsratt skinn, tåkelys med kurvelys ... blant mange andre elementer.

Multivan Volkswagen T5 Outdoor Edition er tilgjengelig med Dieselmotorer TDI av 114 og 140 hk, med manuell girkasse eller automatisk to-clutch DSG, og 4MOTION alle fire hjul. Alle av dem, med 'Bluemotion' -teknologi spare drivstoff og regulere utslipp av CO2.

Til slutt, en annen nyhet kunngjort av Volkswagen for sin nye spesialutgaven T5 Multivan har å gjøre med prisen. Hvis du bestemmer deg finans kjøpet Volkswagen Financial Services, det inkluderer rabatt på 1.000 euro, den vedlikehold i fire år, gratis forsikring for det første året, en ekstra 300 euro rabatt på programmet og Volkswagen Original tilbehør Scott spesielle forhold i butikkene, spesialisert seg på sykler og sportsutstyr selskap.

* Prisene Volkswagen Multivan T5 Outdoor Edition:

- 2,0 TDI 114CV Manuell 5-trinns.: 32,410 euro

- 2,0 TDI 140CV 6-trinns Manual.: 34,150 euro

- 2,0 TDI 140CV DSG 7 VEL.: 36,120 euro

- 4Motion 2,0 TDI 140CV 6-trinns Manual.: 36,695 euro