Renault Koleos, alle data og offisielle bilder av fornyet SUV French

Renault Koleos, alle bilder av ny fransk SUVRenault Koleos, alle bilder av ny fransk SUVRenault Koleos, alle bilder av ny fransk SUVRenault Koleos, alle bilder av ny fransk SUV

den nye Renault Koleos Det er ikke lenger en hemmelighet til noen. Presentert på Beijing Motor Show, French ny generasjon av SUV vil nå fem kontinenter med en mer robust design, den nyeste teknologien i fransk merke i sikkerhet og tilkoblingsmuligheter og god plass inni.

Som vi vet, bruker den nye Koleos samme modulære plattform som andre modeller i Renault-Nissan AllianceEspace, Talisman, Kadjar, Qashqai og X-Trail har den samme basen som den Renault Koleos. I tillegg tar det mange av designelementer som de nyeste modellene av huset av diamant, spesielt Talisman.

Renault Koleos vil begynne å selge i sommer bare i enkelte land: Australia, Tyrkia, Gulf-landene og noen av Sør-Amerika. På slutten av 2016 vil nå Kina, og allerede lagt inn 2017 i Europa, inkludert Spania og Russland.

Nye Renault Koleos

Ny Renault Koleos: dimensjoner og kvaliteter

Vi vet at noen dimensjoner av fornyet Renault Koleos: vil måle 4.670 meter lang (4,52 meter i den foregående generasjon), og vil ha en akselavstand på 2.710 meter. Det vil ha en bakkeklaring på 213 mm og en angrepsvinkler og ikke ubetydelig effekt (19 og 26 grader, henholdsvis).

Og robust bilde til hensikt å gå i takt med sine 4x4 kvaliteter, som vil være teknologi 'ALL MODE 4x4-i' huset: du kan velge å operere i front- eller '4WD Auto', 4x4 til handling etter behov. Ja, sjåføren kan blokkere AWD og være seg permanent.

Hans bilde vil ikke gå ubemerket hen. Den nye Renault Koleos inkorporerer hovedlys og bak med 'Full LED' -teknologi, som skiller seg ut som krom setter fronten, som takrailen av aluminium, stort soltak eller store hjul opp til 19 inches i diameter . På den mekaniske rekkevidde, så langt, det har ikke annonsert noe, men det er ventet å bli assosiert med 1,6 dCi motorer på 130 hk eller 160 hk dCi TWIN makt og Bensin 1,6 TCe 200 hk.

Nye Renault Koleos

Nye Renault Koleos: et interessant interiør

I tillegg til bilder av utsiden av den nye Koleos, Renault har også offentliggjort detaljer om sin lugar, som fremhever vil være SUV i sin klasse mer kne plass i baksetet. hans bagasjerom stater 624 liter, Det er folding ned baksetene selv om dette kapasitet når 1690 liter.

teknologisk sett, Renault Koleos neste generasjon vil innlemme R-LINK-2-multimediasystem Fransk merke, med alle sine tilkoblingsmuligheter allerede kjent. Den kan håndtere, ja, av skjermen: Du kan velge en horisontal 7 inches eller annen vertikal 8,7 inches, med tablett-operasjon.

I avsnittet sikkerhet, den nye Renault Koleos omfatter følgende deltakere for å gjøre kjøringen tryggere: Brake mergency i byen, varsle ufrivillig skifte kjørefelt, varsling blind flekk detektor, tretthet, avstand våken sikkerhet, signere anerkjennelse, ryggekamera, assisterende automatisk parkering, automatisk lys, etc.

Nye Renault Koleos

Du kan også være interessert

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Så var det tidligere Renault Koleos i bilder

Renault Talisman mot rivaler

Renault Espace, testet