Volkswagen Golf 2017: offisielle data og bilder

VW Golf 2017, dine beste bilderVW Golf 2017, dine beste bilderVW Golf 2017, dine beste bilderVW Golf 2017, dine beste bilder

en større tilkobling og utstyr sikkerhet er mest bemerkelsesverdige seksjoner i renovert Volkswagen Golf. Også omfatter en nye 1,5 TSI bensinmotor 150 hk EVO og endringer i andre motorer. Slik som Golf GTI-versjonen, som nå gir 230 hp i standardversjon og 245 CV i navnet perfomance.

Denne Volkswagen Golf Det er ikke en ny modell, hvis ikke fornyelse å være konkurransedyktig i den siste delen av kommersielle livet i dag. Dette er den syvende generasjonen modellen og dukket opp i 2012. Oppdateringen berører likene av tre og fem dører samt familie oppkalt variant. For nå, den Minivan Golf SportVan Det tar ikke hensyn til endringene. Det er forventet at en Volkswagen splitter ny Golf vises År 2018.

I sin utvendig design endring den foran og baklykter, den paragolpes foran og bak. Den første Punktet større luftinntak og for det andre, avhengig av versjon eksosrør. Ved første øyekast er endringene ikke veldig tydelig, som er merke politikk med hver endring de gjør i sine modeller. Varianter av dagens VW Golf bærer xenonlykter skal bruke teknologi ledes.

VW Golf Variant 2017 familieSå langt har Volkswagen ikke rapportert variasjonen i pris til å være mellom golf for tiden på salg og fornyet modell.

En Volkswagen Golf mer tilkoblet

Merket har valgt å gi større tilkoblingsmuligheter funksjoner til denne fornyet Volkswagen Golf. Fysisk dette gjenspeiles på et dashbord større skjermer. Dermed, hvis så langt vi fant av 5, 6,5 og 8 inches, avhengig av finish, i den fornyede Volkswagen Golf blir 6,5, 8 og 9,2 inches, henholdsvis.

I finish med større skjerm, kalt Oppdag Pro, noen av deres funksjoner kan styres ved hjelp av bevegelser. For eksempel å gå fra en sang til neste eller forrige det er tilstrekkelig å bevege hånden i luften til høyre eller venstre. På samme måte kan du bytte kanal eller musikkspilleliste. Dette systemet vil bli innarbeidet gradvis til andre modeller av merket.

I tillegg til denne skjerm med gestisk kontroll, Oppdag Pro Det består av en DVD DVD, to kontakter USB (Kompatibel med Apple-enheter, ifølge Volkswagen), to lesere SD-kort, AUX-inngang inngangs mini-jack kontakter og en harddisk å spille inn musikk med 10 GB kapasitet. Alternativt kan du legge til en ryggekamera, digital radiomottaker (DAB +), to USB-kontakter og flere preinstalaciones stier for mobiltelefoner. I tillegg har systemet nå "infotainment" Volkswagen Golf er kompatibel med Apple-enheter og Android, sier merkevaren i en uttalelse. Den kan håndteres, for eksempel, det hele lydsystem eller navigasjon fra baksetene ved hjelp av en tablett som er koblet til bilen.

systemet "Emergency Assist" også en del av den fornyede tilkobling Volkswagen Golf 2017. Med den kan du ringe veihjelp (automatisk i nødstilfeller), fjernstyres hvis vi har igjen døren åpen eller lysene på eller hvor vi parkerte. Vi kan også kontrollere om vi låne bilen vår, hvis den har overskredet en viss hastighet eller ut av et område av byen. og hvis alarmen bil, du varsler mobil, Intelligent klokke og datamaskinen.

En annen oppfinnelse som inkorporerer den fornyede Volkswagen Golf er bilde fullt klokker digitalt i enkelte versjoner. Det er samme stil som vi har sett i Volkswagen Passat eller Audi TT: A 12,3 tommer TFT-display fullt konfigurerbar som passer sjåføren og kalles Active Info Display. Det er flere moduser å velge mellom: "Classic", "forbruk og autonomi", "ytelse og kjøre assistanse", "effektivitet" og "navigasjon".

Inne VW Golf 2017En Volkswagen Golf Driving alene

En annen ny funksjon som kommer med dette fornyet Volkswagen Golf er muligheten av å innlemme en delvis selv kjøring i tilfelle av fastkiling og forutsatt at sirkulere under 60 km / t. Dette er mulig takket være felles drift av flere systemer: DSG automatgir, automatisk kjørefelt holde, påvisning av fotgjengere og hindringer med automatisk nødbremsing. Hvis ønskelig, i en trafikkork kan aktivere systemet slik at Volkswagen Golf håndterer ledelsen, fortau og automatisk bremser. Vilkårene for at dette skal skje er at føreren må bære hendene på rattet og det sirkulerer under 60 km / t. Dette systemet er annonsert som meget nyttig for å unngå kollisjoner bakfra i midler og også for å redusere spenningsnivået til driveren.

En annen mulighet som nå gir disse systemene er at parkeringsvakten kan gjøres semi-automatiske manøvrer parkert foran batteriet. I tillegg kan du også oppheve parkering ved hjelp av bilen.

Ny motor i Volkswagen Golf 2017

Den renovasjon har gitt en modell ny motor til området. Dette er den såkalte Evo 1,5 TSI som betaler 150 hk maksimal effekt. I fremtiden Bluemotion versjon lavere effekt fra den samme motor for en kraft på 131 hk er annonsert vil bli innarbeidet. Denne motoren er kjent for muligheten for kjøring av treghet fullstendig stans av motor når føreren løfter av på gassen. Ifølge Volkswagen, kan dette systemet være en lagring av opp til 1 l / 100 km.

En annen nyhet er øke strøm versjoner Golf GTI. nå standard vil tilby 230 hp ytelse samtidig perfomance vil nå 245 hk. Så langt, ytelsen var 220 og 230 hk, henholdsvis. Dessuten er de automatiske transmisjons DSG syv forbindelser inkorporert (hittil var seks) for TDI i løpet av 150 hk TSI over 245 hk.

Du kan også være interessert

Volkswagen Golf vs Seat Leon kompakte bestselgende ansikt til ansikt

Volkswagen Golf VIII: og være kompakt i 2018

Volkswagen Golf GTI blir 40