Hyundai Ioniq Elektrisk: priser og definitive utstyr

Hyundai Ioniq Electric kommer i SpaniaHyundai Ioniq Electric kommer i SpaniaHyundai Ioniq Electric kommer i SpaniaHyundai Ioniq Electric kommer i Spania

Så langt Hyundai Ioniq Det var bare tilgjengelig i vårt marked i hybridversjon, om jeg har tilbudt noen innledende målinger fordeler (Se Test Hyundai Ioniq hybrid), men den sørkoreanske merke forhandlere allerede har enheter Hyundai Electric Ioniq, en bil null utslipp som har en godkjenning 280km som i omfang er det opptatt med en full batterilading. Men dette stopper ikke omfanget av denne modellen fordi den vil være ferdig senere med ankomsten av en tredje variant: den Pluggbare hybrid Ioniq.

Det viktigste data Nye Hyundai Electric Ioniq Jeg detallábamos i artikkelen kan du se her, men nå har de endelig sluppet den endelige priser Denne modellen og utstyr detaljer i den spanske serien, som er strukturert på tre utstyrsnivåer, og du kan se nedenfor:

Hyundai Ioniq Electric Klass: 34.600 euro

Dette nivået av kompletteringen som markerer adgang til området Elektrisk Ioniq og Hyundai og består av: legering hjul 16 tommers varslingssystem ufrivillig filveksling ved hvilken den sirkulerer, bakre parkeringsfølerne, intelligent kontrollhastighet cruise, automatisk lys, Nettleseren fargeskjerm 8 inches -med carplay, Android Auto og TomTom Services, ryggekamera, automatisk klimaanlegg, regn sir, intelligent nøkkel og startknappen.

Hyundai Electric IoniqHyundai Ioniq Tecno Electric: 37,100 euro

den mellombehandling nivå tillegg til alt som er beskrevet ovenfor ble følgende elementer: for- og baklykter LED-typen er elektrisk sammenleggbare sidespeil, trådløse lader smarttelefoner og varmepumpe, et spesielt egnet for disse drivere som befinner seg i områder hvor lave temperaturer er hyppig, så for å programmere en tidligere akklimatisering av kupeen uten den energi som er lagret i batteriet vil den lide direkte utnytte den strøm som når frem til tilkoblingspunktet.

Hyundai Ioniq Electric Stil: 39.600 euro

med høyere terminerings rekkevidde, er standard utstyr Hyundai Ioniq Elektrisk fullført: varslingssystem kjøretøy i blindsonen, parkeringssensorer i støtfangeren foran, soltak, skinn og oppvarmede og ventilerte forseter.

Alle oppgitte priser på produsenten vil bruke en salgsfremmende rabatt på 1.400 euro alle de kundene som velger finans Ioniq kjøpe Hyundai Electric. Siden merket er også spesielt vekt på at all teknologi omfatter litiumpolymerbatteri med høy kapasitet og kraftelektronikk har en åtte-års garanti eller 200.000 kilometer.