SQ7 Audi TDI, prøvde vi den mest imponerende SUV Diesel

SQ7 Audi TDI, kjøre den kraftigste diesel SUVSQ7 Audi TDI, kjøre den kraftigste diesel SUVSQ7 Audi TDI, kjøre den kraftigste diesel SUVSQ7 Audi TDI, kjøre den kraftigste diesel SUV

For mengden av teknologi som tar Audi TDI SQ7 det virker nesten som å være en konseptbil. Bare ved navn (og pris, 110,970 €), Er det klart at det er top versjon Audi Q7, er ikke den raskeste og sport, men virkelig interessant så mye deres dynamisk ytelse og effektivitet, men hvordan du får dem.

den Audi SQ7 lanserer en sekundær strømforsyning 48 volt, hvis kompakt litiumion-batteri er plassert i henhold til stammen. Hva er?, Spør du. Med det strømmer han en elektrisk kompressor (Den kjente elektriske turbo) og et system aktive stabilisator barer drevne elektromekanisk, som de er de to store nyvinninger. Hvis vi legger til firehjulsdrift Smart avtale, luftfjæring adaptiv variabel høyde, firehjulsstyring, en Vektor bakre differensial og keramiske bremser, Dette er en av de mest komplekse stativer og mer sannsynlig mange er gjort. Audi har spart ingen ressurser når du lager denne 'Super SUV' for de som leter etter en type kunde som verds teknologi fremfor alt.

SQ7 Audi TDI biturbo motor og elektrisk kompressor

Men den virkelige hovedpersonen i Audi TDI SQ7 Det er motoren. Selv om en del av grunnlaget for den eksisterende V8 TDI, Vi kan si det er en enestående mekanikk, fordi vi har en genuin urmaker arbeid for sin kompleksitet og ytelse verdier. deres 3,956 cm3 De oppnådde ekstrakt 435 hk og stor maksimalt dreiemoment av 91,8 mkg, som er tilgjengelig fra bare 1000 rpm og opp til 3250 rpm. de nevnte elektrisk kompressor er ansvarlig for denne bragden, siden i de første rundene av den motor og i opptil 10 sekunder trykkluft insufflerte Hovedoverladningssystem som består av to turboladere av samme størrelse og variabel geometri i stand til å operere sekvensielt (første, mens den andre er inaktiv) og parallelt (de to sammen når den andre starter å operere turbo 2250 til 2750 rpm, uten at den første turbo stopper). Den kraftutfoldelse er meget lineær og øyeblikkelig, med stor styrke til ethvert regime, tross for at ikke den rage av en bensinmotor i det øvre område av cuentavueltas. Ved 3000 omdr./min en sterk økning i kraften som korresponderer med oppføringen i drift av den annen turbo notat, treffer deg mot setet og kommer opp er når all den mekaniske styrken SQ7 Audi TDI, vist veldig fort selv om dens dimensjoner.

Audi TDI SQ7den Audi TDI SQ7 kan akselerere fra 0 til 100 km / t på bare 4,8 sek og delene 250 km / t (Selv begrenset). Alle standardisere et gjennomsnittlig forbruk på 7,2 l / 100 km, likhetstegn til CO2-utslipp på 194 g / km.

For å forsterke sportslighet, enderør i både ett-en type enhet som er installert Høyttaler-resonator- at modifiserer motorens lyden dersom føreren velger Dynamisk modus, at propellen V8 4 liter Minn typisk 'muskelbiler' amerikanere når du hører fra utenfor bilen. Uten dette system, er motoren knapt hørbar og inne luksuriøse indre stillhet hersker.

både deltakere kjøring (24 sett totalt) som kjøremoduser (Lift / offroad, Allroad, Effektivitet, comfort, auto, dynamic eller individual) De er de samme som i den konvensjonelle Audi Q7. Det mest overraskende er at selv i veien dynamisk, som er sterkere, oppnår det en høy kjørekomfort, og at ledende sport fashion bilen svinger nesten flat og med svært lite understyring, med en hastighet av passasje gjennom en kurve uriktig SUV. Inntil vi overgå grensene for rammen ingen mistanke vekt bak, som treghetsmomenter kamuflerer svært effektivt og umiddelbarhet av reaksjoner er bemerkelsesverdig. Kombinasjonen av så mange fokusert på dynamiske effektivitets systemer som kjører på samme tid, langt fra å gjøre kjøringen er kunstig, de tar fri fra jobb og få en høy presisjon til enhver tid, med svært nøytrale reaksjoner og lett selv når du går inn terskelen grensen for veigrep. Det er derfor et verdig representant for familien S av Audi, holde alle praktisk, plass og avansert utstyr vi kan finne i området Audi Q7.

Du kan også være interessert i:

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Audi Q1 og den andre Q kommer

Diesel fra vann og luft

Audi S6, og Allroad Quattro RS 6, den mest eksklusive og kraftige