Opel har en ny logo og nytt slagord

Opel har en ny logo og nytt slagord

"Fremtiden tilhører alle" er nytt slagord for merkevaren Opel. Hva meldingen du ønsker å formidle?: demokrat fremtidige teknologier og sette dem tilgjengelig for alle. Bilindustrien endrer seg svært raskt. Bilen i seg selv er ikke lenger i sentrum for oppmerksomheten. fokuset er nå fokusert på mobilitet av mennesker, er det en helt paradigmeskifte. Mekanisk til digital, drivstoff til elektrisitet, å eie en bil-baserte mobile løsninger behov.

For Opel, er fremtiden ikke en elitistisk luksus, men en livskvalitet for alle. Opel har vært en pioner i demokratiserings innovasjoner Premium og teknologier. Innføringen av treveis katalysator og installasjon på alle passasjer kollisjonsputer i full størrelse har vært ansett milepæler i miljø- og sikkerhet bevissthet. Flere nylig, LED matrix lys IntelliLux i midten og kompakte segmenter, tilkoblingsmuligheter og personlig assistent Opel OnStar tjenesten eller Opel Ampera elbil-e er eksempler.

En ny logo for Opel

Begynnelsen på en ny æra for Opel også overføres av ny Opel Blitz. Merkelogoen har blitt redesignet. Fra nå av alle kommunikasjonskanaler bruker en logo med Opel 2D utseende klart. Selvfølgelig vil de grunnleggende komponentene i den særegne Opel-logoen forblir-en sirkel som et symbol på et hjul og lyn rent som et tegn på makt. Lett å kjenne igjen på et øyeblikk.

Du kan også være interessert

Opel Grandland X. første offisielle bilder og detaljer om den nye SUV

Opel Insignia Grand Sport 2017: Den første av den nye Insignia

Opel, den nye merkevaren av elektriske biler også PSA?

Offisielt: PSA kunngjør kjøp av Opel med 2.200 millioner euro