Ford Mustang Convertible 5.0 V8 cabriolet galopperende modus

Ford Mustang cabriolet V8 i bilderFord Mustang cabriolet V8 i bilderFord Mustang cabriolet V8 i bilderFord Mustang cabriolet V8 i bilder

heldigvis den nye Ford Mustang bare endre sitt image og alltid tilnærming, ikke dens dimensjoner men det er en bil mer egnet til tider og det er ikke rart at signeringen av den ovale har besluttet å markedsføre det i Europa.

for dette Ford Mustang Convertible 5.0 V8, deres kontroller visjon som du har er at nesen aldri slutter. Bilen er veldig stor, men håndteres lettere enn det ser ut i bytrafikk, blant annet takket være en høy nok stilling for å styre, slik at en forholdsvis akseptabel synlighet. Til tross for sin enorme størrelse, dens kjøring i disse tilfellene er det ganske fin. Ikke overraskende, er veldig lett i byen modus servostyring, er motoren glatt i sin respons og er alltid villig til å presse hardt når du skifter gir er svært nøyaktig, rask og klarte å blåse leddet.

Ford Mustang er tilgjengelig med vanlig 5 liter V8 atmosfærisk hensiktsmessig oppdatert, også med en ny firesylindret 2,3 liter turbo EcoBoost-. til anledningen, har vi valgt den kraftigste motoren, også konvertible kroppen, sikkert den mest underholdende og attraktiv. I denne forbindelse bør det bemerkes at sistnevnte har soft top elektrisk drift Halvautomatisk, ganske enkelt å bruke og gir en perfekt passform. Selv om stammen passerer fra 408-332 liter habitability innsiden er den samme som i den lukkede versjon, hvor man møter en den bakseter er helt akseptabelt, mens minst forsetene ikke glir for langt tilbake.

motoren den Ford Mustang Convertible V8 ikke bare høres flott ut, også det gir en fengslende ytelse; reagerer med en imponerende konsistens og spesielt lav mellomtoner, mens høy strekke lett til 6500 rpm, som er den hastigheten som de får 421 CV erklært av produsenten. I tillegg dreiemoment tallene utvikler svært høy gjennom hele turtallsområdet, slik at man for å trekke noen utvikling til boks lang nok endringer, særlig i sjette gir at med et reduksjonsforhold på 55,7 km / t pr 1000 rpm, er utformet for å spare bensin når stabilisert hjul hovedvei hastighet.

Ford Mustang V8 Convertibleden Ford Mustang Convertible V8 Det er en veldig rask bil når veien hjul. De raskeste banene er hans favoritt territorium, hvor du også kan nyte en komfort ganske høy og uvanlig blant sport rase, som suspensjoner fordøyd ganske effektivt Uregelmessigheter fast. Spesiell omtale til baksiden, siden den nye multilink-ordningen er mye mer effektivt enn stiv aksel vetusto riding modell av forrige generasjon. Overraskende hvor godt Ford Mustang det er avhengig av kurvene og at det i denne versjonen har konvertible valgt marokkansk forholdsvis myk fjæring, som bestemmer en dump ganske utpreget i de mest volds supporterne. Likevel, den amerikanske sports spektakulære Den sender mye selvtillit og er ganske overkommelig selv de mest svingete veiene, der dens vekt og enorme dimensjoner ikke ut til å påvirke ham også. Følelsen bak rattet er ikke å kjøre en sportsbil rase, i hvert fall for de standarder som vi i Europa er i bevegelse. Det er som å kjøre et skip, derimot, den opererer med stor letthet; Ikke overraskende, er motoren thrust veldig konsekvent hele tiden og bilen fungerer ganske nøyaktig og lydighet til forslagene som er gjort med hjulet. Ja, Ford Mustang Convertible V8 Det er ganske ned på kurver, mer enn ønskelig, men likevel støttene er fast og ganske godt vedlikeholdt sti.

Selv om mange hester og tamme nok til å holde kilo, progressivitet og adel er den dominerende notat til enhver tid når du fotograferer på maksimal. Forakselen er meget ettergivende, mens den bakre har en tendens til å krype når man overskrider gasspedalen, men reaksjonene er meget forutsigbar og hester doseres meget godt, mens bremser er potente og støtte uten tvil den mest krevende behandling. Progressivitet av reaksjoner er fullført, og selv om sign-off kjøre hjelpemidler, er systemet alltid våken fase å ta affære og hindre situasjonen "desmadre" drevet. Det er ikke overraskende at Mustang resultat morsomt og enkelt å kjøre, mens dens effektivitet kan beskrives som bemerkelsesverdig.

den Ford Mustang V8 Convertible Den har en veldig komplett utstyr serien, men kan monteres € 2700 Premium Package som inkluderer blant andre hjul 19", stereohøyttalere tolv, parkeringsassistanse system, nettleser, oppvarmede og ventilerte seter, etc. Setene kan også byttes ut med Recaro sports en utforming som koster 1.900 €, er dette en av de mest interessante alternativer. Med alt dette, er den endelige regningen mindre enn € 55.000, selv om det må tas i betraktning at for mindre enn € 40 000 kan vi ha en Mustang i garasjen. Nå den amerikanske drømmen kan være tilgjengelig for mange.