Første test: 2015 Audi R8

Første test: 2015 Audi R8Første test: 2015 Audi R8Første test: 2015 Audi R8Første test: 2015 Audi R8

Ingen er bitter søt uten å si noe du allerede vet at den nye Audi R8 er bedre enn den forrige i alt, og du vil gjerne ha det, men du kan ikke forestille meg hva som er den store spranget som han har resultert i alle seksjoner. Det var en bil av spektakulære skjønnhet, og det har ikke endret seg. Ved ovennevnte oppførsel var nærmere en Gran Turismo som en superbil. Nå Gran Turismo ingenting og likevel er mer behagelig. Etter å ha kjørt et inntrykk av at jeg har igjen Audi har endret retningen på denne bilen, Det skjer for å være svært rask og spektakulære spektakulært effektiv, som for å demonstrere for Maranello som ikke har noe å misunne. Audi har en lang vei med R8 å nå følelser som er i stand til å overføre noe Ferrari, det er ikke til å begynne å føle det, men når det gjelder effektivitet og dynamikk har allerede oppnådd dem og snart vil vi vite om de har passert dem eller ikke.

Audi R8 2015utvikling av andre generasjonen av Audi R8 null spillet er å være helt ny til tross for å dele noen dimensjoner, som slaget. En generasjon siden var det mye Lamborghini Gallardo Gaten og som tvang Audi å være "bundet" i noen henseender, konkurransen for eksempel. Før var det en vei bil med en nyere versjon av raser som kan utvikle seg til et punkt. Nå racing og street ble født til paret, sammen med Lamborghini Huracán, og begge R8 som R8 Plus og R8 LMS, og de har utviklet i fellesskap -comparten 50 prosent av stykker-. Det er ny fabrikk i Bollinger Höfe, der 400 medarbeidere produsere R8 hånd i sine bare tre versjoner.

R8 er aluminium, med en ramme veier 200 kg mindre som ovenfor, og er en 40 prosent stivere. Nøkkelen har vært brukt mer motstandsdyktig aluminium større mengde av karbonfiber i viktige områder. bruker samme V10 to krefter tilpasset til en sportsbruk, og på samme tid økologisk. Det er dobbelt injeksjonssystem, variable ventiltider inntak og eksos, selektiv utkobling av sylindre, start / stopp, kjøring stearinlys ... De klarer å spare 10 prosent på forbruk og økt ytelse, og, selvfølgelig, den oppfyller de nødvendige EuroVI.

540 eller 610 hk, alle V10

Den er tilgjengelig i to versjoner, normal, hvis det kan kalles det, med 540 hk, og bonus 610 CV. I begge presset som om ingen i morgen; en Porsche 991 Turbo S patadón gir deg tilbake på gassen en R8 V10 Plus 200 kg plassert på ryggen din mens du går fra 1000 til nesten 9000 runder. Til slutt, verdifulle følelser selv eller lyd fra en atmosfærisk V10 overskrides bare ved en V12. Jeg tror en suksess som har valgt å holde V10. Noen til å komme og fortelle deg at bedre er en 6-sylindret 8 for å vise deg hvilke data er greit, fordi selv hva du kan bevise, men gleden av en stor motor i områder som mekanisk berøring, lyd eller totalresponsen er godt over, enten tomgang eller i rød sone. Det er ikke romantisk, det er en realitet. Du kan endre lyden går fra å være vakker å deilig klebrig å blåse knappen. Du liker det, men ikke så mye nabolaget ditt.

Audi R8 2015Firehjulstrekk har en ny multidisc differensialvannkjølt. Det støpte kan være opp til 100 ved 100 på hver akse. Adressen er aktiv og den variable magnetiske suspensjon. Alt har blitt utviklet og tilpasset til den valgte konfigurasjonen med posisjonene Comfort, Dynamic eller enkeltperson, og ved å ytelse knapp med funksjoner Tørt, vått eller snø (Tørr, våt eller snø). Hvis du kommer til R8 tilpasse seg enhver situasjon. Bremsene er ventilert stål, perforert og fliker for bedre kjøling. Valgfritt -standard i der plus-plater carbocerámicos.

Kjører denne bilen i normal eller raskt tempo er enklere enn før. Det er klart mer føyelig i gata som et spørsmål om komfort, selv om du velger for Plus. Hele hytta er førerorientert, hovedpersonen. Jeg synes det er utrolig visuell linje som har klart, med alle de store kontrollene på rattet og lett å lese boksen, konfigurerbare og full av informasjon. Hvis du ønsker å gå fort ting er allerede komplisert ved en ren spørsmål om hastighet, fordi han kjører mye. Det gjenstår føyelig, men alt skjer så fort at du må være veldig forsiktig. Tørr i posisjon "manettino" (Tilgi meg Mr. Enzo) motor går vill, og differensialer med krevende og vanskelig suspensjon, dvs. billøp elegant peiling.

Enten det er til salgs. Det er veldig dyrt hvis du sammenligner din nåværende konto og har ikke dårlig pris hvis du ser på Italia. av € 191 870 har normal og 214 870 € Stratospheric Plus.