Hva vil rase biler i fremtiden?

Hva vil rase biler i fremtiden?

I mange tilfeller, endringer regel eller karriereutvikling og gi opphav til ulike kategorier estetiske modifikasjoner, De forstår ikke alltid smak, men for å få de raskeste bilene av sesongen. Sistnevnte er ofte komplisert, spesielt når det er store hopp i reglene for ett år til et annet. Mange har gjengehull for regulering for å installere 'ikke-juridiske' elementer i sine biler, mange av dem erklært ulovlig noen løp senere i sesongen eller året etter.

Et eksempel er den gjeldende formel 1, I løpet av de siste 10 årene har gjennomgått mange endringer i estetikk av biler og endelig ser ut til å ha kommet litt mer behagelig for øyet enn i årene som opplevde design, og mye, med balanseror foran og ventiler med lite sans for smak, men noen ganger de har vist seg effektive i trimming noen få sekunder per runde.

den formel 1 begynner å vise design som en datamaskin recreations nærmer stadig biler LMP1 den global Resistance, som vi kan finne i 24-timersløpet på Le Mans. Biler utvider sitt sentrale organ, på jakt etter aerodynamiske forbedringer og bedre beskyttelse av føreren, med kupler som dekker helt eller delvis i kupeen i bilen.

trenere Nascar Amerikansk, i mellomtiden, bør satse på mer avrundede og aerodynamiske former fremtiden, så holde seg borte fra henne som rette og firkantede linjer. Og det er at disse bilene er svært effektive ansikt for å kjøre i en rett linje, men de er ikke så mye når de må møte kurven på oval bane hvor slike tester er kjørt. Alt peker på raskeste bilene på alle måter.

Selvfølgelig, effektivitet og respekt for miljøet Det er også en av de sterke punktene for utvikling av racerbiler i fremtiden.

Fremgang i denne forbindelse har vært ankomsten av Formel E elektriske racerbiler som kulminerte for noen uker siden sin andre sesong siden fødselen av hånden Alejandro Agag. Denne testen biler fortsetter å utvikle seg, og håper å ha i nær fremtid med batterier med tilstrekkelig autonomi til ikke å endre halv kjøre hvert løp.

direkte knyttet formel E, Vi finner konkurranse kalt Roborace, som har til hensikt å lansere et prosjekt racing styrte elektriske biler, dvs. uten en pilot. Ved ikke å måtte huse en person inne i hytta, kan du ty til mer strømlinjeformet og spektakulære design.

Roborace, racing elektriske biler uten sjåfør

En annen ting å vurdere er den globale veksten av virtuelle piloter, personer som deltar i å kjøre mesterskap nasjonalt og internasjonalt ved hjelp racing simulatorer som Gran Turismo, iRacing eller rFactor. Denne typen piloter kan komme til å kjøre i løp ledende ekte bil fjernkontroll, takket være støtte for eksempel de som brukes til å konkurrere nesten (sete, ratt og skjerm). Sistnevnte ville ende risikoen for selve rytter under et løp.

Du kan også være interessert

Ikke alt er Formel 1: finner mest interessante konkurranser

Racerbiler utestengt

Carlos Martínez intervjuet, profesjonell virtuell pilot

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis