Nye Dacia Sandero og Logan 2017 på Paris Motor Show

Nye Dacia Sandero og Logan 2017 på Paris Motor Show

Dacia har valgt Paris Motor Show å presentere fornyelse av Sandero og Logan modeller. de vil små endringer men vil oppdatere sitt image vender mot den andre del av sin kommersielle livet. Disse modellene og endringene nå det spanske markedet i november.

Siden Dacia sier at, til tross for forbedringene vil bli innført fra neste høst, prisen på bilen vil forbli den samme konkurransedyktig og forventes ikke å være en økning i ratene. Prisene starter i dag fra 7300 euro til 9180 Dacia Sandero og Dacia Logan for rabatter inkludert.

Endringer i Dacia Sandero og Dacia Logan

i frontal, Dacia Sandero både som Dacia Logan, vil ha ny paragolpes, grill og Kjørelys. Den sistnevnte anvendelse LED-teknologi og de vil gi deg en "mer moderne og elegant utseende til biler" ifølge en uttalelse av merkevaren. Til dette vil de også bidra lettmetallhjul med en ny utforming, og gjorde et mørkere tone. På baksiden av de to modellene, vil lysene har en ny design.

i interiør, Dacia kunngjør endringer i upholsteries, noen aspekter av ergonomi (Mye kritisert) og mer plass til å lagre små elementer.

I tillegg Dacia Logan MCV Familien kroppen vil også være tilgjengelig i Stepway ferdig, som vi har i dag Dacia Sandero modeller, Dacia Dokker og Dacia lodgy. Dette finish er foretrukket av kjøpere av Dacia Sandero i Spania, spesielt ferdigstillelse i metallisk blå farge. Stepway plast skjermene innbefatter en nedre fremre og bakre, tåkelysene, støtfanger duplekstonet, trinn bredere hjul og plast skjermene, hjul 16 '' og takskinner metallisert. Dette, kombinert med økt bakkeklaring gir et høyt verdsatt aspekt SUV på markedet i dag.

foretrukne privat bil i Spania

Dacia Sandero ble mest kjøpt i Spania av individer i 2015. I vårt land modell Sandero totalt 25 339, hvorav 97 prosent kjøpte privat og resten ble kjøpt eller bilutleieselskap ble solgt. En suksess.

Du kan også være interessert

Nye Dacia Duster 2017: billigere og flere versjoner

Dacia Sandero vs Seat Ibiza: Bruksbestselgere

Dacia "mini" Duster vil bli en realitet i 2018