Test The Best SUV 2016, den store festivalen av SUV

Test The Best SUV 2016: en stor suksess for deltakelseTest The Best SUV 2016: en stor suksess for deltakelseTest The Best SUV 2016: en stor suksess for deltakelseTest The Best SUV 2016: en stor suksess for deltakelse

Han hadde aldri gjort noe lignende i vårt land og i Europa. I vår søken betjene våre lesere og nettbrukere, og alt det der De trenger å kjøpe en bil, Vi bestemte oss for å lage vår Først Test The Best SUV, en hendelse der 19 merker viste og lov til å teste sine modeller all relevant måte.

den Convention Center i Las Rozas (Madrid) Det har vert en SUV megaconcesionario av 25 000 kvm med 125 testbiler og 80 eksponering der du kan sammenligne, analysere, teste og kjøpe. Ulike turer, inkludert en morsom terreng rute, servert testbane å vite hva som passer best til behovene til kjøpere.

gjennom hele tre-dagers helg fra 11 til 13 november ca 5000 mennesker har gjort tester helt gratis av biler de craved dem til å løse mange av dine spørsmål. Siden romanen Peugeot 3008 eller Ateca Seat, til kraftig Porsche Macan eller Maserati Levante, gjennom salg Nissan Qashqai, Kia Sportage eller Hyundai Tucson, det store flertallet av eksisterende tilbud i vårt marked var tilgjengelig for besøkende på festivalen har vært Test The Best SUV 2016.

Men denne hendelsen SUV ikke glemme at det var et familiearrangement, hvor alle, unge og gamle, liker å tilbringe dagen på våre anlegg. For dette, en barneområde med mange aktiviteter Det var stor glede for de små. eller aktivitet Play Station med sin ny utgave av spillet Gran Turismo Nürburgring 2016 det stoppet ikke sin aktivitet til enhver tid med lange køer som venter på å klatre den beste simulator markedet og føler pilot i grønne helvete for en dag.

fest SUVVi har også i Rekreasjonsområdet Best Test med en scene konserter underholdning serverer de som likte forfriskninger i Området betjenes av et dusin av så moderne i dag Food Truck. Til syvende og sist, dette Den første testen kamp Beste SUV Det har allerede blitt hans første utgaven SUV fest i Europa. Men ikke bekymre deg, vil de mer og mer geografiske områder. Så langt har de støttet seg på denne første initiativet Audi, BMW, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Porsche, Seat, Suzuki, Toyota og Volvo, BP og radar advarsel Coyote. Takk til alle.

Du kan også være interessert i:

Test The Best SUV: den største begivenheten for å teste biler

Future SUV avdekket

Den bestselgende SUV etter kategori