BMW mai 2017 Series: alle data og bilder offisielle

Series BMW mai 2017: bilder av en av de mest teknologiske biler i øyeblikketSeries BMW mai 2017: bilder av en av de mest teknologiske biler i øyeblikketSeries BMW mai 2017: bilder av en av de mest teknologiske biler i øyeblikketSeries BMW mai 2017: bilder av en av de mest teknologiske biler i øyeblikket

BMW vil selge den nye BMW 5-serie den 11 februar 2017, med en litt større dimensjoner (4.935 x 1.868 x 1,466 meter), mer takhøyde i bæreren, mer benplass for baksetepassasjerene og en kapasitet bagasjerom økt til 530 liter, med munningen av lavere belastning og mulighet åpning og lukking av hender. Akselavstanden øker til 2975 mm, mottar også en økt bredde vías-, og har optimalisert tilgang til baksetet modifiserende konturen av døren.

BMW 5-serie 2017 mer effektiv

Til tross for at 3,6 cm lengre, BMW 5 vekt minsker til 100 kg Series Avhengig av motoren. Har blitt brukt svært høyfast stål, aluminium og magnesium, å kombinere intelligent henhold til området av strukturen, suspensjoner og ytre panelene. For eksempel, koffertlokk, helt laget av aluminium, sparer 4,2 kg, mens hver dør veier 6 kg, rangering som den letteste i sitt segment. Dashbordet-støtte er magnesium.

2017 BMW 5-serieogså på aerodynamikk referanser merker med en penetrasjon koeffisient Cx 0,22. Alle versjoner av den nye BMW 5-serie funksjonen aktiv grille, 'Luftporter', frontbaffelen og aerodynamiske løsninger selv i dekket.

Serie BMW i mai 2017, innledende drivverk

Som for BMW 5-serie mekanikk, ved tidspunktet for dens lansering vil det være to bensin og to diesel, 4 og 6 sylinder, alle tilgjengelige med AWD eventuelt. Dette er BMW 530i (252 hk og 5,4 l / 100 km), BMW 540I (340 hk og 6,5 l / 100 km) BMW 520d (190 hk og 4,1 l / 100 km) og BMW 530d (265 hk og 4,5 l / 100 km).

alt diesel funksjonen SCR-katalysator og innskudd AdBlue, og av dem er versjon BMW 520d EfficientDynamics Edition, med 190 hk og er utstyrt med overførings Steptronic 8 hastighet, som godkjenner kun 3,9 l / 100 km gjennomsnittlig forbruk. Snart vil det være en hybrid plugg med en gjennomsnittlig forbruk av godkjent 2 l / 100 km, kalt BMW 530e.

En annen bemerkelsesverdig forbedring BMW 5-serie Det tilsvarer Stopp / start-system, som benytter informasjon fra kameraene, radar og navigasjonssystemet hindre at motoren stopper ved upassende tidspunkter, slik som inn i en rundkjøring. Kartdataene blir også brukt til å fremstille på forhånd motorens kjølesystem, eller for Aktiv cruise control, blant andre.

BMW 5-serie 2017, mer innvendig komfort

Blant høydepunktene i kupeen BMW 5-serie Vi fant muligheten til å innarbeide forsetene 8 massasjeprogrammer, klimaanlegg med ioniserer og aroma diffuser, omgivende lys med 6 konfigurerbare farger og lydutstyr høyt nivå. den stemmegjenkjenningssystemet Det har blitt forbedret for å forstå naturlig språk (også på spansk), ved å legge godt gestiske kontroll som i det siste BMW 7-serie, berøringsskjerm 10.25 inches (holde tommelhjulet iDrive) Og et projeksjonsområdet Head-up display større, nemlig 70%.

I sin tur, BMW 5-serie det har induksjonslading for mobiltelefon, banebrytende tilkobling kontrollere gratis parkeringsplasser, Wi-Fi punkt, trafikkinformasjon og real-time hendelsen ..., tilgang eller Apple Car Spill med trådløs å gjenskape innholdet i mobiltelefonen i bilen skjerm (vanligvis en USB-kabel kreves).

2017 BMW 5-serieBMW 5-serie 2017 sikkerhet siste

den BMW 5-serie Det har en stor begavelse av aktiv sikkerhet. Blant elementene finnes aktiv cruise control i stand til å tilpasse seg fartsgrensene på veien automatisk, assistent active lane keeping med sidebeskyttelse, assistent automatisk filskift, anerkjennelse av veien ved kryssinger og advarer motgående trafikk. Det tilbyr også Aktive LED-lykter, med automatisk antirefleks høy strålefunksjonen.

Med så mye teknologi kan ikke gå glipp av funksjon helautomatisk parkerings (Systemet tar kontroll av rattet, akselerator, brems og endre) parkerings~~POS=TRUNC styres innenfra bilen tasten (den har en skjerm som informerer om status på kjøretøyet, autonomi, åpne dører og vinduer, klimaanlegg ...), eller den nye enheten miljøovervåking fra mobiltelefonen, som du får tilgang til bilder av omkretskamrene (Remote 3D visning).

BMW 5-serie 2017 mer dynamisk

I denne generasjonen BMW 5-serie, den full adresse Den er kompatibel med firehjulsdrift, mens aktive stabilisatorstag De er ikke lenger hydraulisk aktivisert, men ved elektromekaniske aktuatorer. Dette, sammen med optimalisering av suspensjoner og vektreduksjon løfter forbedret dynamikk. den nye BMW 5-serie også den har adaptiv modus Valgfritt premiere av BMW 7-serie, som legger til de allerede kjente Sport, komfort og Eco Pro, modifisering av hjuloppheng, motor, girboks, styring, idet det tas hensyn data fra navigasjonssystemet, avhengig av kjørestil eller posisjonsvelger automatisk. Til syvende og sist vil det være en målestokk på alle områder.

Du kan også være interessert i:

BMW 740 Li, en bil i full gang

2015 BMW 7-serie M-pakke, stilig sportslighet

BMW og sin nye dieselmotor med 4 turboer