Mercedes-AMG GT R 2017 585 hk ren radikalitet

Mercedes-AMG GT R 2017Mercedes-AMG GT R 2017Mercedes-AMG GT R 2017Mercedes-AMG GT R 2017

med Mercedes-AMG GT R de tyske bilprodusenten tilbud superdeportivo mer lidenskapelig og radikale enn har blitt født fra hånden til AMG. Ikke rart det har blitt utviklet i tegning Nürburgring og ta mange elementer fra sin bror konkurranse, Mercedes-AMG GT3

Den høye ytelsen modellen offisielt presentert på Goodwood Festival of Speed ​​2016 sport en diskret kroppen noe grønt 'Grønne helvete AMG MagnoOg aerodynamisk kit lite eller ingenting å misunne til den beste sportslige øyeblikk. Vindtunnelen var av avgjørende betydning for å utvikle bedre luftmotstand med aktive løsninger som skaper jord virkning, som den bevegelige delen karbonfiber i frontal og gir opp til 40 kg belastning ekstra (250 km / t) og kaland klart differensieres med hensyn på GT GT og S-versjoner, og som har et arbeid som aktive elementer.

Mercedes-AMG GT R

den hjulbuer vokse i bredden til den konvensjonelle versjon, med 4,6 ekstra i den fremre og bakre aksel merkbar med 5,7 cm av flere akse cm. I sistnevnte er det plass til hjulene 20 inches monterte dekk måler 325/30, mens forhjulene har gummidekk tiltak 275/35 og 19 inches. Legg merke til at dekkene er levert semi slicks Michelin Pilot Sport Cup 2, nivået av super som Ferrari 458 Speciale eller Porsche 918 Spyder.

Bremsesystemet har klemmer høy ytelse malt ikonet gul farge, mens carbocerámicos bremser er valgfrie, 390 mm for de fremre og 360 mm for de bakre hjul. Ekstra sistnevnte kommer direkte fra konkurranse reduserer bilens vekt til 17 kg, holde den totale sett Mercedes-AMG GT R i 1,555 kg vakuum.

En kraftig V8-motor for Mercedes-AMG GT R

dette Mercedes-AMG GT R bensin motor har V8 fire liter opprinnelse, men med en høy effekt rating til 585 CV, en økning på 75 hk sammenlignet med Mercedes-AMG GT S og 123 hk i tilfellet med Mercedes-AMG GT. Mekanisk griper automatisk to clutch overføring 'AMG Speedshift'Syv marsjer, sender strøm til de bakre hjul, og som har et nytt stemmesystem'AMG Traction ControlOg det differensialsperre. Videre er de bakre hjul er retningslinjer typen og forbedre kurve å motvirke rotere til fronten ved kjøring på mindre enn 100 km / t og så i samme retning på alle fire hjul når denne hastighet overskrides.

Alle de ovennevnte bidrar til Mercedes-AMG GT R Det kan akselerere fra 0 til 100 km / t på 3,6 sekunder (0,2 sekunder bedre enn den Mercedes-AMG GT S) og en maksimal hastighet som når 318 km / t.

Du kan også være interessert

Mercedes-AMG GT S ved Mansory

Topp 10 biler Goodwood Festival of Speed ​​2016

Ferrari 458 Speciale (test)