7 personligheter sjåfører bak rattet, og du hvem du er?

7 personligheter sjåfører bak rattet, og du hvem du er?

Sikkert de aller fleste av oss si at vi er gode sjåfører. Men vi skulle lure oss selv hvis vi benektet at vi noensinne har tatt en annen personlighet når vi kjører og holdning og / eller andre sjåføren manøvrere oss forandret. Og, avhengig av vår personlighet eller humøret vårt, kan vi reagere på en helt uventet måte når vi kjører.

Goodyear og London School of Economics (LSE) er foreslått identifisere disse atferdsmønstre blant sjåfører. hans første studie, for hva de har gjort fokusgrupper og dybdeintervjuer med europeiske driverne de har igjen totalt 7 personligheter sett fra synspunkt av sosialpsykologi. Her går:

7 personligheter sjåfører bak rattet

professor

Den sjelen lærer som kommer ut når vi kjører og Vi føler behov for å se de andre sjåførene som har gjort galt. Ikke bare det, men vi forventer en medalje for vårt arbeid undervisning til andre.

Den Sabelotodo (eller 'den Tolosa')

Av disse er det i alle steder og områder i samfunnet, men også på veien. Alle drivere er inhabil hvis han, og skriker for å se resten av den beskyttelsen som gir deg din egen bil. Til grunn vil være umulig.

konkurranse

omsorg, ikke prøv å innhente denne type sjåfør som ikke vil forlate ham lett. Noen selv vil stenge veien, i så fall er vi i en reell fare, en kamikaze. De er sinte hvis du avanserer i supermarkedet andre med handlekurven?

den justiciero

Det er ikke en superhelt, men bakover. dette dirigent straffe andre drivere når du tror du har gjort noe galt, som det trenger ikke alltid å være. Det etterlater bilen, begynner han å skrike og med truende. Det beste i disse tilfellene, snu det døve øret ... vi har sett tilfeller hvor disse driverne kommer til å angripe resten.

"Jeg er hele tiden gjennom folks blikk ', sa en drivkraft for denne gruppe i et intervju.

7 personligheter sjåfører bak rattet

The Fugitive

Du ser sjelden samhandle med andre drivere, rett og slett fordi Det er morsomt å lytte til musikk eller snakke til mobilen med en annen person for å isolere. Ifølge denne studien, er det også 'en strategi for ikke å føle seg frustrert fra starten. "

Jeg elsker å få i bilen og gå om virksomheten min, å gjøre det jeg må gjøre '; Ok, men det betyr ikke forstyrre sikker bil med resten ...

filosofen

Nei, ikke Pep Guardiola i munnen på sin tidligere elev Zlatan Ibrahimovic. Det er sjåføren som alle antar å være og sjelden er nærmere virkeligheten. Når resten er feil, dette tegnet aksepterer feilene og prøve å gi dem en logisk og rasjonell forklaring. Og dessuten, Han er i stand til å kontrollere sine følelser, bra for ham / henne.

Jeg pleier ikke bli nervøs. Det som skjer er at alle er i en hast ", ordet filosof bak rattet.

Elusive

De andre sjåfører er en konstant fare, og selvfølgelig, er veien helt upersonlig. 'Irriterende sjåfører synes for meg farlig, jeg trenger å komme seg bort fra dem', Han sier unnvikende pilot i en diskusjonsgruppe.