Opel GT Concept vist en egen fremtid interiør

Opel GT Concept 2017, futuristiske interiøretOpel GT Concept 2017, futuristiske interiøretOpel GT Concept 2017, futuristiske interiøretOpel GT Concept 2017, futuristiske interiøret

den Opel GT Concept kan føre til en retur å markedsføre en modell idrettsbane som ble født i 1968 etter presentasjonen av sitt konsept på Frankfurt Motor Show 1965. Den inneholdt en 1,9-liters motor som tilbyr en effekt på 90 hk, nok på tidspunktet for en bil som veier 940 kg.

Deretter skritt vil bli gitt til ankomsten i 2007 av en moderne Opel GT og presentert på Geneva Motor Show 2006. I dette tilfellet to-seters sports tilbudt høyere ytelse, opp til 260 hk spesielt. I tillegg kroppen konvertible med stoff tak brøt sammen med den lukkede kupé linjen første Opel GT.

Inne i fremtiden til Opel GT 2017

Igjen, ved hjelp av Geneva Motor Show 2016, Opel GT Concept Det gir vei til hva som kan være den tredje tolkning av den sporty, bakhjulsdrift bil og en veldig spesiell design, ingen dørhåndtak og ingen knapper i cockpit.

Løsningen er å gjøre bruk av en berøringssystem for nesten alle funksjoner Opel GT, med Talekontroll som et alternativ. Speil forsvinne og vike for et kamera plassert bak fronthjulbuene, som gjenspeiler hva som skjer i baksetet av bilen ligger i en venstre og høyre for drivervinduene. den ratt utforming med tre radioer er ved siden av navnet, det eneste den deler med den første Opel GT forlot fabrikken tilbake i 1968.

Opel også snakke om integrasjon mann-maskin (HMI), et system kunstig intelligens i stand til å tilpasse seg til sjåføren og ikke omvendt, som vanlig. Takket være dette, Opel GT Concept Det er i stand til å detektere musikk, temperatur eller bane etter ønske av brukeren, basert på et minne som virker ved toll som kan lagres eller forhåndsinnstilt avstand før de når bilen.

Hvis Opel GT Concept forstått, hvordan man skal kjøre, ønsker brukeren å bruke en sportslig kjøring, vises automatisk på de sentrale skjermdata såsom G-krefter eller den langsgående akselerasjon.

Dessuten, siden Opel snakker om muligheten for konfigurere systemet til å snakke til sjåføren og si setninger som: "Vær forsiktig med at motorsykkelen kommer bakfra."

Du kan også være interessert

Opel GT Concept på 2017 Geneva Motor Show 2016

faktisk forbruk av Opel biler