Tre-bil kollisjon chain: hva eller hva skylden?

Tre-bil kollisjon chain: hva eller hva skylden?

Det vi vanligvis kaller kjedekollisjoner De forekommer oftere enn vi ønsker. Når vi står i en trafikkork i lyset ... bilen som står foran oss mister kontrollen eller brems i god tid og kolliderer mot vår bil bak. Hvis når det skjer, bilen vår ved å skyve kuppet krasjer inn i bilen foran, pileupen har allerede funnet sted.

Nå må vi komme ned til arbeid og starte fylle ut deler av forsikringen. Du kan gi mange variabler, men den beste og mer objektiv løsningen vil være i lyden, Vi Mario Arnaldo, president i European Automobile Associates (AEA) sa. Hva lyd? Ja, vi forklare.

Tenk deg at du stoppet på rødt lys foran deg, og det er en bil. Et annet kjøretøy bak deg og treffer bilen din, umiddelbart etterpå, bump deg inn i fronten. Den første bilen av de tre er den som er lagret i dette rotet. Forsikringsselskapet vil ikke å sette en euro fordi han ikke har forårsaket skade på noen eller noe. Bilen bak den tredje, vi kan si er å klandre for alt, men det vil avhenge av hva vitner sier. I dette tilfellet må du spør sjåføren av den første bilen som ble virkelig det første hørtHvis han hørte eller ikke først truffet før han fikk. Denne uttalelsen vil være viktig å vite om den tredje bilen tar seg av alle utgifter, eller hvis den andre bilen skal ta vare på skaden først, og som ville markere den andre bilen ble fortsatt står og krasjet før mot den første.

Alle variabler mellom bil pileup

¿Hva gjør du driver den andre bilen, som er blant de tre? samle informasjon for Showet som allerede sto ved trafikklysene på tidspunktet for den kjededrift. I så fall vil den Seguradora tredje bil som er nødt til å være ansvarlig for alle skader: baksiden av den første bilen, foran andre, baksiden av den andre og tredje front.

Hvis du ikke kan bevise noe, den tredje bilen selskapet vil hevde at den andre ikke opprettholde tilstrekkelig sikkerhetsavstand eller han først mot bilen foran før du mottar en innvirkning bakfra, for å unngå å måtte ta seg av alle utgifter. Hvis den andre bilen er forsikret mot alle risikoer selskapet vil måtte ta over baksiden av den første bilen og foran den andre bilen. Hvis du bare har Dalos til tredjeparter, forsikringsselskapet vil bare betale skadene på bilen foran, siden deres egen må betale av egen lomme.

Så du vet. Når parene på et lys avstemt i øre slik at det kunne skje.

Du kan også være interessert

Car Insurance: alder og erfaring er nøkkelen

10 tips om hvordan å stoppe

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis